2023. 11. 06. - 08:45

Nirvana-avatárok: az ABBA nyomdokaiba léphet a zenekar?

Nirvana-avatárok: az ABBA nyomdokaiba léphet a zenekar?

Lehetséges, hogy a legendás Nirvana együttes is felléphet újra, avatár zenekari tagokkal – akárcsak az ABBA, amelynek nagy sikere van.

Megkaphatja saját Voyage-stílusú avatar show-ját a Nirvana is. A Voyage az ABBA koncertsorozata, amelyben a tagok személyesen nincsenek jelen. Olvasd el: Körbejárják a világot az ABBA-avatárokAz ABBA avatár-showja
 
Avatárjuk képviseli őket - a színpadon a siker csúcsán levő, fiatal együttes-tagok láthatók. 
 
A Nirvana Kurt Cobain hologramjával lépne fel, vagyis virtuális segítséggel újra összeállhatna a teljes zenekar.
 
Az együttes idén ünnepli harmadik, egyben utolsó stúdióalbuma, az 1993-as In Utero megjelenésének 30. évfordulóját. A basszusgitárost a közelmúltban keresték meg az ötlettel, fontolóra vennének-e egy saját avatar show-t a svéd popikonok mintájára.
 
Krist Novoselic a Mojo magazinnak nyilatkozva azt mondta: először úgy érezte, esélytelen, hogy igent mondjanak - kicsit később azonban már azon gondolkodott, mennyibe kerül ez és mikor kezdhetnék el. Olvasd el: Nehezen fogadja el avatárját az ABBA-énekesnő
 
Az ABBA esetében 7 évbe és 175 millió dollárba került a technológia kifejlesztése, valamint az egyedi építésű ABBA Aréna kivitelezése a londoni Stratfordban, a Queen Elizabeth Olimpiai Park közelében.
 
A 90 perces műsoron több mint 200 munkatárs dolgozik, a csapat magában foglal egy 10 fős élő zenekart is. Példa tehát már van arra, hogy mindez működik, méghozzá sikeresen.
 
A közelmúltban egyébként már szó esett és hasonló David Bowie-showról is.
 
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.