2011. 01. 29. - 05:23

Norbi felolvasta Orbán Viktorhoz intézett levelét a Frizbi felvételén!

Norbi felolvasta Orbán Viktorhoz intézett levelét a Frizbi felvételén!
Ezután megtudhattuk, vajon hogyan lett a 100 kilós kamasz Norbiból egy klinikailag bizonyított életmódrendszer kifejlesztője.

Réka és Norbi Hajdú Péter Frizbi műsorában.

Megható pillanatokat élhetünk át vasárnap este Hajdú Péter Frizbi műsorában. Schobert Norbi felolvassa Orbán Viktor miniszterelnök úrhoz intézett, nyílt levelét, amiben nagy jelentőségű kérdésekről lesz szó. A stúdióban az alkalomhoz illő csend és figyelem uralkodott.

Ezután megtudhattuk, vajon hogyan lett a 100 kilós kamasz srácból egy klinikailag bizonyított életmódrendszer kifejlesztője, s hogyan éli meg a hétköznapokat, hogyan alkalmazza saját életében is az update-tet. S láthatunk egy olyan házasságot, amelyen nem fog az idő, sőt...igazi, mély érzelmek nyilvánulnak meg Hajdú Péter műsorában vasárnap este.

Réka és Norbi Hajdú Péter Frizbi adásában.


Réka nemsokára életet ad harmadik gyermeküknek, s ezután jött a nagy bejelentés...Ezt senki nem gondolta volna! Végezetül egy kis vetkőzésnek lehetünk tanúi. S vajon ki vetkőzik, s miért? Ez még az adás időpontjáig titok! A meztelen igazság ismét a nagyközönség elé kerül Hajdú Péter és csapata kamerája előtt. Most már lassan egyfajta hagyománnyá válik egy kis pikantéria minden adásban, ez a mostani sem lesz kivétel. Csak erős idegzetűeknek!
Forrás: TV2 Frizbi Hajdú Péterrel

-gg-


Norbi meglepetése a Frizbi adásában!

Videó forrása: TV2


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.