2012. 10. 11. - 10:59

Norbi sikeres szívműtéten esett át!

Norbi sikeres szívműtéten esett át!
Schobert Norbert, az update életmód létrehozója, sikeres műtéten esett át!
Rubint Réka az egyik legnagyobb közösségi portálon az alábbi hírt tette közzé! Gyors jobbulást, gyógyulást kívánunk mi is Norbinak!

Norbi sikeres szívműtéten esett át! Jobbulást kívánunk!

Norbi sikeres szívműtéten esett át! Jobbulást kívánunk!


..."Kedves Barátaink, Követőink!

Tegnap (2012. október 10-én) reggel Norbi SZÍVMűTÉTEN esett át az Országos Kardiológiai Intézetben. Veleszületett szívbillentyű rendellenességét 3 évvel ezelőtt egy szívultrahang vizsgálaton diagnosztizálták. Az orvostudomány jelenlegi fejlettségének és az operációt végző főorvos, Dr. Székely Lászlónak és szakmai csapatának köszönhetően sikerült a saját billentyűt plasztikai úton korrigálni, nem volt szükség sem biológiai, sem mechanikus műbillentyűre. Norbi állapota stabil, jól van.

Ezen a nyilatkozaton keresztül szeretném megkérni a sajtót, hogy nyugalma és felépülése érdekében ne keressék sem Őt, sem az Édesanyját, sem engem! Egyetlen exclusive interjút adott a műtét előtt, melyet ezen a héten vasárnap a TV2 Napló című műsorában láthattok!

Nagyon nehéz hónapokon, heteken, napokon vagyunk túl, hiszen 3 éve mindannyian tudjuk, hogy ezt a műtétet rövid időn belül el kell végezni. Ahogy közeleg a műtét időpontja mindent megtennél, hogy megállítsd az időt, hogy Vele lehess még egy napot, még egy órát, még egy percet...de az időt megállítani nem lehet, nem tudod, bármennyire is szeretnéd...

Tegnap reggel a legfájóbb pillanat az volt, amikor el kellett engednem a kezét annak az embernek, akit a VILÁGON a LEGJOBBAN SZERETEK! Folytak a könnyeink, magához húzott és a fülembe súgta: " Visszajövök hozzád Kicsim, megígérem! Küzdeni fogok most is! Értetek, értünk! Bízz Bennem...! Vigyázz a gyerekekre és anyámra! Mindent Ti jelentetek Nekem..."

A műtő ajtajában állva úgy éreztem megsemmisülök a fájdalomtól és a hirtelen rám telepedő magánytól. Tehetetlennek és kiszolgáltatottnak éreztem magunkat. Tudtam, hogy a beavatkozás elkerülhetetlen, hogy Norbit a legnagyobb szakmai felkészültség és profizmus veszi körül, s a legjobb kezekben lesz... de mégis...El kellett engednem Őt! A Szerelmemet, 3 kisgyermekünk Édesapját, a Társamat, az Életemet, a MINDENSÉGET, amit Ő jelent nekem!

Soha nem gondoltam volna, hogy lesz az életemben majd egy olyan TÁRS, aki mindennél és mindenkinél többet jelent nekem... Aki mindennél és mindenkinél fontosabb lesz számomra... Akiért bármikor bármit odaadnék, csak Vele lehessek... Tudjátok az élet-halál kapujában állni a legkiszolgáltatottabb állapot. Remegő lélekkel bízni és hinni abban, hogy a "nagykönyvben" ez a fejezet Happy End végződik. Az égiek mellettünk voltak, vigyáztak ránk, hiszem és tudom, hogy mindvégig fogták az én Szerelmem kezét, hiszen a szívbillentyű műtét sikerült! Az operációt végző és Őt kezelő team szerint, a műtét után Norbi teljes értékű életet élhet, a felépülését követően magas szintű sporttevékenységét folytathatja.

Vigyázok Rá ígérem, hogy minél előbb visszakapjátok a Ti "Norbitokat":-) !...."

 

Forrás: Facebook/Rubint Réka Oldala

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.