Bulvár

Oláh Ibolyát nem érdekli a bulvár!

Oláh Ibolyát nem érdekli a bulvár!
Oláh Ibolya a Cool Tv Live című műsorának volt a vendége. A műsorvezetők (Müller Attila és Kinter Oszkár) arról beszélgettek vele, hogy miért vállal ennyire kevés médiaszereplést.

Oláh IbolyaOláh Ibolya a Cool Tv Live című műsorának volt a vendége. A műsorvezetők (Müller Attila és Kinter Oszkár) arról beszélgettek vele, hogy miért vállal ennyire kevés médiaszereplést. Ibolya a múlt héten (2009. szeptember 21-25.) az RTL Klub Reggeli - Csak csajok - című műsorában Peller Mariann oldalán kipróbálhatta a műsorvezetést. Többek között erről is kérdezték Ibolyát. Ibolya elmondta, nem szereti feleslegesen jártatni a száját, ha valami nem érdekli, egyszerűen változtat, vagy csendben figyel, ezért is volt olyan hallgatag a Reggeli-ben.

Elmondta, a komolyabb témák, mint a stressz vagy a nyílt és titkos örökbefogadás keltették fel az érdeklődését, de a bulvár dolgok - nem. Kinter Oszkár arról faggatta az énekesnőt, hogy miről beszélgetne szívesen, melyek azok a témák, amik megfogják őt. - „Engem nagyon érdekel a cigányság, nagyon érdekelnek ezek a szociális témák. Azoknak az embereknek a helyzete érdekel, akik nehéz helyzetben vannak." Sokan nem tudják, de rengeteg jótékonysági koncerteken lép fel Ibolya, ahol tud, segít a rászorulókon, támogatja az állami gondozottakat, illetve felszólal az érdekükben.

„Sokan nem tudják, hogy az állami gondozottban lévő gyerekeknek a 99% roma. ...én vagyok a példaképük, így nagyon nehéz példaképet mutatnom, ha a sajtó ennyire leamortizál. ...például nagyon sokszor járunk nevelőotthonokban, beszélgetünk nagylányokkal, felkészítjük őket a nagybetűs életre. Felkészítjük őket, hogy mi az, hogy romának lenni, mi a cigányság, és mit várhatnak..." A sajtó ellen úgy védekezik, hogy visszavonul a nyilvánosság elől. Belefáradt a bizonygatásba, hogy ő nem olyan, mint amit a sajtó felépített róla...ő nem egy botrányhős. Sokan nem tudják, hogy nagyon nyugodt személyiség.

Mostanában miért lehetett kevesebbet hallani róla, az most kiderül:Oláh Ibolya
„Zenéket írok, és hangszerelek. Meg akarom csinálni azt a lemezt, ami az enyém. Nagyon fontos nekem egy dalírásnál, és hangszerelésnél, legyen egyedi, s ami erőssé teszi a dalt, az a szöveg... szeretem azokat a dolgokat leírni egy dalban, amik megtörténnek velem. ..." Sablonmentes, komoly dalok várhatóak a szociális problémákról, a társadalmi egyenlőtlenségekről. Sok lesz a kemény odamondás. „Szabad országban élünk, ki fogom mondani, amit akarok!" - jelentette ki az énekesnő.

Oláh Ibolyáról pár mondatban

A dupla platinalemezes énekesnő 1978. január 31-én született Nyíregyházán. Több nevelőintézet, és nevelőszülő után, a tiszadobi nevelőintézetben töltötte életének nagy részét. Tehetségére hamar felfigyelt a nevelőotthon igazgatónője, Illésné Áncsán Aranka - akit mellesleg Ibolya Anyácskának szólít. 1998-ban részt vett az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutatóján, ahol 2. helyezést ért el, és bizony ez nem hozott számára ismertséget.

2003-ban ismét próbálkozott egy másik zenei tehetségkutató műsorban, ahol szintén második lett, de az élete attól a pillanattól kezdve megváltozott. Egy ország kedvence lett. Azóta 2 lemeze jelent meg, melyek rövid időn belül arany- illetve platina státuszt értek el(!), valamint számos közreműködései voltak különböző lemezeken. 2007-ben a színház világába is belekóstolhatott, ahol Elton John és Tim Rice: AIDA című musicaljének magyar változatában kapta meg főszerepet, mint Aida. A filmezést is kipróbálta már, hiszen 2008. januárjában a Casting minden című zenés filmben Ormos Kati főszerepét kapta. Jelenleg harmadik stúdióalbumán dolgozik, ami a jövő évben jelenik meg!GG

 

Ezért ne hagyj ki egy étkezést se!

Ezért ne hagyj ki egy étkezést se!

A szakemberek nem győzik hangsúlyozni, hogy az étkezésnél milyen fontos a rendszeresség. Nem hiába, hiszen számos káros hatása lehet.
Brad Pitt odáig van Jennifer Anistonért?

Brad Pitt odáig van Jennifer Anistonért?

Friss információk szerint a színész már nagyon bánja, hogy elhagyta egykor kedvesét, a Jóbarátok sztárját.   
Sminklemosás, méregtelenítés természetes módon

Sminklemosás, méregtelenítés természetes...

Az arcunkra kent festéket, alapozót minden este el kell távolítanunk. Ezt többnyire valamilyen arctejjel vagy tonikkal tesszük meg. Ha azonban a természetes meg...
A gyógyulás útjára lépett Shannen Doherty?

A gyógyulás útjára lépett Shannen Dohert...

Két esztendeje küzd rákos megbetegedésével a csinos színésznő, s úgy tűnik, mostanra rendeződik az egészsége. Shannen Doherty folyamatosan tájékoztatja rajongói...
Növeli a mellrák kockázatát a hajfesték?

Növeli a mellrák kockázatát a hajfesték?

A hajápolási termékek használatának biztonsága évek óta vitatott. Egy új tanulmány most arra világít rá, hogy a fekete bőrű nőknél, akik sötét hajfestéket haszn...
George Clooney visszavonul?

George Clooney visszavonul?

Az 56 éves sztárról azt beszélik, hogy felhagy a színészkedéssel és csak a családjának szenteli az életét.   
Jay-Z új albuma már a küszöbön áll!

Jay-Z új albuma már a küszöbön áll!

Az újdonsült, háromszoros apuka nemcsak új babáknak örülhet – Jay-Z június végén tervezi piacra dobni friss albumát, melyről az új sláger már hallható is.
Gyűrűt kapott Kiss Ramóna

Gyűrűt kapott Kiss Ramóna

A szépséges színésznő a közösségi oldalán árulta el rajongóinak, hogy eljegyezték őt.
Mi a különbség a mellimplantátumok között? - 1.rész

Mi a különbség a mellimplantátumok közöt...

Évtizedek óta az öt legnépszerűbb esztétikai beavatkozásnak számít a mellplasztika. Ami azonban változott az évek során, a technika és a felhasznált anyagok. Mi...
Hallgasd meg a nyár legnagyobb slágerét

Hallgasd meg a nyár legnagyobb slágerét

Előreláthatólag az idei nyár egyik legnépszerűbb dala lesz Katy Perry, Calvin Harris, Pharell és Big Sean közös alkotása.
< >