2021. 01. 29. - 08:30

Ötödször is férjhez ment Pamela Anderson

Ötödször is férjhez ment Pamela Anderson

Feleségül ment a testőréhez a szép színésznő. Pamela Anderson és Dan Hayhurst privát ceremónia keretében házasodott össze karácsonykor.

Meghitt, csendes ceremónián kötötte össze hivatalosan is életét testőrével, Dan Hayhurstttel Pamela Anderson.pamela_anderson_dan_hayhurst_1
 
Úgy hírlik, az esküvőt a szentestén tartották meg, Vancouver Island-i otthona kertjében, Kanadában. 
 
Pamela a Daily Mail-en keresztül képeket is közölt az eseményről, s az lap érdeklődésére azt mondta:
 
„Szerelmes vagyok. Mindkettőnk családjának beleegyezésével házasodtunk össze, mindannyian örülnek nekünk.”
 
Az 53 éves Pamela azt is elárulta, azon a birtokon esküdött meg Dannel, amelyet a nagyszüleitől vásárolt 25 évvel ezelőtt. Ugyanott házasodtak össze ők is, s még mindig együtt vannak.
 
„Pontosan ott vagyok, ahol lennem kell. Egy olyan férfi karjaiban, aki valóban szeret engem” – tette hozzá a népszerű színésznő.
 
Pamela Anderson és Dan Hayhurst a koronavírus-karantén kezdetén találkoztak 2020-ban, s hamar egymásba szerettek.
 
Mint azt a sztár elmondta, a mögöttük levő 1 év 7-nek tűnik. Úgy érzi, Dan tökéletesen és teljesen természetes módon illik hozzá.

Pamela Andersonnak ez az ötödik házassága. 1995 és 1998 között Tommy Lee felesége volt, akitől két gyermek született – Brandon ma 23, Dylan 22 éves.

2006-ban Kid Rockhoz ment nőül, de házasságuk hamar véget ért. A producer Rick Solomonnal kétszer kötötte össze az életét hivatalosan, 2007-ben és 2013-ban.

Mielőtt találkozott jelenlegi kedvesével, Jon Peters üzletemberrel, egy régi ismerősével esküdött meg 2020 januárjában - ám Pamela szerint az nem volt hivatalos esküvő.

Fotó: Instagram

 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.