2020. 02. 03. - 08:50

Pamela Anderson 12 nappal esküvője után szakított

Pamela Anderson 12 nappal esküvője után szakított

Különvált párjától a népszerű színésznő, alig két héttel azután, hogy férjhez ment hozzá. Jon Petersszel január 20-án volt az esküvőjük.

Egy hónapig sem tartott Pamela Anderson legújabb házassága. A ma is szemrevaló színésznő válni szeretne, csupán 12 nappal azután, hogy kimondták az igent.pamela_anderson_001
 
A Baywatch egykori sztárja megerősítette, hogy Jon és ő különváltak, szüneteltetik kapcsolatukat, hogy rájöjjenek, mit is szeretnének valójában egymástól.
 
Az 52 éves Pamela a The Hollywood Reporternek elküldött közleményében azt kérte, hálás lenne a támogatásért, mialatt nehéz időszakot élnek át, miközben szeretnék tisztázni, mit akarnak az élettől és egymástól.
 
„Az élet egy utazás, a szerelem pedig egy folyamat. Ezen egyetemes igazság szem előtt tartásával kölcsönösen úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk a házassági anyakönyvi kivonat formalizálását és a hitünket is latba vetjük” – fogalmazott a színésznő.
 
A 74 esztenős hollywoodi producer és Pamela Anderson titokban házasodott január végén Malibun, úgy, hogy egyébként jó ideje ismerték egymást.
 
Megismerkedésükről bővebben itt olvashat.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.