2010. 08. 06. - 05:34

Rába Tímea és Tornóczky Anita is Réka ALAKREFORM! tornájával fogyókúrázik!

Rába Tímea és Tornóczky Anita is Réka ALAKREFORM!  tornájával fogyókúrázik!
Rába Tímea, Tornóczky Anita együtt tornázik Rubint Réka rajongóival minden kedden este az ALAKREFORM! edzésen!

Rába Tímea  Réka alakreform módszerét választotta a fogyókúrához!

Rubint Réka beindult! Amikor már azt hiszi, hogy nem lehet felülmúlni a keddi ALAKREFORM! tornák hangulatát, akkor rájön, hogy igen, lehetséges! S ennek hangot is ad Facebook oldalán. Mint tudjuk, Rubint Réka május 18-tól minden kedden ALAKREFORM! tornát tart, ahol a mozgás mellett sok kis titkot megbeszélhetnek. Beszélgetnek étkezésről, a receptekről, lelki motivációkról, női "praktikákról", fogyókúráról,  igazi, csajos estek  ezek. Nemrég Rodoszban is volt egy hetes ALAKREFORM! tábor, ahol a résztvevők "szórakozva" fogyhattak! Az ismétlés sem marad el, szeptemberben indulnak Krétára egy ötcsillagos szállodába (szeptember 8-15-ig), mától már lehet is jelentkezni az IBUSZ oldalán!

Mosolyogva tornázott Tornóczky Anita, aki már alaposan átformálódott Réka étkezési tanácsai és edzései hatására, s vidáman integetett nekünk Rába Tímea, háromgyermekes édesanya, volt szépségkirálynő döntős, aki szintén  Réka alakformáló menüjét rendeli a Teletáltól. A zenét élőben Hamvai P.G adja minden alkalommal. S most Réka készül az ALAKREFORM! Guinness rekordra augusztus 7-én. További részletes információk a rubintreka.hu és a norbi.eu oldalakon!

 Tornóczky Anita Réka alakreform módszerét választotta a  fogyókúrához!


Rubint Réka csillogó szemekkel csak ennyit tudott mondani: "Fantasztikus hangulat tölti be minden alkalommal a XIII. kerület Hegedűs Gyula utcai stadiont... Egy edzőnek, szakmailag semmi nem adhat nagyobb elismerést, mint az, amikor több száz ember egyszerre "lüktet" vele a zene ütemére...Köszönöm Nektek ezt a semmihez sem hasonlítható, fantasztikus érzést és élményt! Köszönöm, hogy vagytok...!"

Jövő héten kedden (július 27.) 18.30-kor ismét találkozhat minden érdeklődő Rékával, a XIII. kerület Hegedűs Gyula utca 86-ban. Részletek: rubintreka.hu  norbi.eu Még több fotó: rubintreka.hu weboldalon!!!

Emese és Noémi már 75 kilót fogyott Réka módszerével!

Emese és Noémi már 75 kilót fogyott Réka módszerével! Gratulálunk nekik!

Réka Alakreform órája!

Réka Alakreform edzést tartott!

Hamvai P.G. adta élőben a zenét Réka Alakreform óráján!

Réka Alakreform tornáján Hamvai P.G. adta élőben a zenét!

Rába Tímea és Tornóczky Anita Réka alakreform módszerét választotta a fogyókúrához!

Tornóczky Anita, Rubint Réka, Rába Tímea és kislánya...

 


 

dr.Safárik Gabriella

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.