2011. 09. 04. - 06:09

Réka és Norbi Törökországban nyaralt, most pedig jöhet az újabb DVD!

Réka és Norbi Törökországban nyaralt, most pedig jöhet az újabb DVD!
Nyaralás és munka! Réka és Norbi pár nap szabadság után ismét újat ad nekünk!

Réka szeptember 5-6-án forgatja 10. Jubileum DVD-ét!

Rubint Réka hétfőn és kedden forgatja  a 10. Jubileumi dvd-jét, amelynek újra az lesz a címe, mint egy régebbi programjának: "Add Önmagadat"....Ez egyrészt hagyományőrzés, másrészt nosztalgia is Réka részéről. Az egyik legnagyobb közösségi oldalon az alábbiakban vall a dvd-ről nekünk:

"...Örömmel értesítelek Titeket, hogy szeptember 5-én és 6-án forgatom a 10. Jubileumi DVD-met, melynek hagyományőrzés és nosztalgai miatt ismét az Add Önmagad címet adom!

Réka szeptember 5-6-án forgatja 10. Jubileum DVD-ét!


A DVD forgatási helyszíne a csodálatos környezetben fekvő Hertelendy kastély lesz. A kastély platánfákkal övezett kertje olyan páratlan harmóniát és energiákat biztosít, mely tökéletesen alkalmas a DVD-én szereplő ÚJ, meditációs részhez.


Szeretnélek meglepni Titeket ismét egy hatékony, karcsúsító, látványos eredményt biztosító edzésprogrammal, és egy olyan meditációs gyakorlatsorral, mely segítségtekre lesz, a " lelki terheitek " feloldozásában. Szeretném Nektek továbbadni mindazt, amit az elmúlt 9 évben légzésterapeutámtól tanultam, s önmagam lelki fejlődésének érdekében gyakoroltam, hogy Ti is elindulhassatok a test és élek egységének egyensúlyt teremtő útján!"

 

Réka és Norbi csak pár napja érkezett meg Törökországból, ahol egy alakreform tábort tartottak a lelkes résztvevőknek. S az alábbi videóból egyértelműen láthatjuk, hogy a munka mellett nagyon-nagyon jól érezték magukat a rekkenő hőségben és a szikrázó napfényben a tengerparton. Az egész család részt vett a nyaralással egybekötött táborban, még a legkisebb, Zalán is láthatóan élvezte a pihenés minden pillanatát. Most pedig ismét jöhet a munka! Jöhet Réka új dvd-jének forgatása!


-dr.Safárik Gabriella-

 

 


Réka és Norbi Törökországban az alakreform táborban!
Videó forrása: TV2

Réka és Norbi a TV2 Aktívban! Törökországi élmények!

Réka és Norbi nagyon jól érezte magát Törökországban!

 


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.