2012. 08. 09. - 12:43

Réka feladta a leckét az irigyeknek!

Réka feladta a leckét az irigyeknek!
Rubint Réka nem hagyja, hogy a saját közösségi oldalán beszóljanak folyamatosan irigyei!

Réka feladta a leckét az irigyeknek!

Aki járatos az egyik legnagyobb közösségi oldalon, annak nem újdonság, hogy igen sok kritikus, sőt kimondottan irigy és rosszindulatú ember is "szórakozásra" lel itt. Név és arc nélkül szid másokat, kritizál durva hangnemben nem kímélve senkit és semmit.

Ennek a jelenségnek próbálta útját állni ma Rubint Réka a saját odalán, miután fotósa két olyan képet rakott fel, ami retusálva volt, s ezen némelyek sok kifogásolni valót találtak, "élezték" a nyelvüket, szabadjára engedték a kis alantas és aljas ösztönvilágukat. Réka egy ideig tűrte, aztán úgy gondolta, hogy megválaszol ezeknek az emberkéknek, s az alábbi posztot tette közzé mindenki tanulságára.

Réka és Norbi már lassan egy hete egy csodás, törökországi alakreform táborban van 80 fő "követőjével", ahol a szuper nyaralás mellett az egészséges életmód (táplálkozás és alakreform torn) jegyében telnek a napok. Erről Réka a közösségi oldalán folyamatosan sok száz fotóval és videók tucatjával számol be minden nap rajongótáborának. Jöjjön tehát Réka véleménye! Olvassuk!

"Utána és előtte! :-) ...A kép, amely a telefonommal készült, s mellette a fotós profi gépével a másik felvétel, amelyen az utómunkálat volt...Az előző albumba a táborba velünk lévő fotós feltett két képet, melyeken kontúrozás, színfinomítás, bőrlágyítás történt, a test kontúrja, az izomzat változatlanul lett hagyva!


Minden magazinban profi fotózásánál történik némi utómunka. Bár azoknak, akik retus programmal az agyukban születnek, ez a jelenség valószínűleg ismeretlen. :-) Ez egy megszokott, s szinte elvárt munkafolyamat minden magazinnál, ezért is felesleges ilyenkor pálcát törni a szakember (fotós) feje fölött. Egy igényes fotós portfóliós fotózásnál soha nem ad ki utómunka nélkül képet a kezei közül. Arra azért büszke vagyok, hogy majdnem minden címlapfotózásnál testem kidolgozottságán inkább lágyítani kell, s nem pedig súlyos centiket és kilókat lefaragni.

 

Réka feladta a leckét az irigyeknek!

A hibátlan testű, retusált agyú, óriási megmondók azonban ezt a békát sem tudják lenyelni...Mégis mondja már meg nekem valaki, hogyan kellene kinéznem fitneszedzőként és életmód-szakértőként? Nem láttam még sikeres, befutott tetves fodrászt, sem ekcémás kozmetikust és bőrgyógyászt, és hiányos fogsorú fogorvost sem. Unom már, hogy 3 gyerek után folyamatosan megkapom a „mű a melle, plasztikázva van a hasa és a feneke" bélyegeket, 20 év következetés és kitartó munkája van a testemben, melynek ez az eredménye, s legnagyobb elismerés számomra, hogy mindezt az irigyek plasztikai sebészek munkájának tulajdonítják.


Mert, ahogyan azt évekkel ezelőtt soha, sehol egy percig sem tagadtam vállaltam is, szülés és szoptatás után valóban volt mellkorrekcióm, ahogyan, több százezer nőnek a világon. De akármennyire is fáj, a tudatos az update életmód szerinti táplálkozásnak és a rendszeres testedzésnek köszönhetően ilyen izomzatot sikerült elérnem. Az okfejtések helyett, fel lehet emelni a popsit a székről, fele ennyit lehet tenni azért, hogy ne az ész, hanem a narancsbőr és súlyfelesleg tűnjön el! :-)"

 

Hajrá Réka, mi melletted állunk! Csodálatos eredményt értél el a tested formázásában.

Réka  szuper alakja

Rubint Rékáról a kritizált fotó baloldalon és mellette az eredeti, telefonnal készült, natúr kép! Így is és úgy is - tökéletes!

 

 

 

-gg-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.