2010. 09. 10. - 10:31

Réka Isten áldását kérte szerelmükre! Meglepetés-esküvő!

Réka Isten áldását kérte szerelmükre! Meglepetés-esküvő!
Milyen érzés lehet egyik pillanatról a másikra a saját esküvőnkön találni magunkat? Norbi már tudja a választ!

Réka csodálatos ajándékot adott Norbinak a házassági évfordulójuk alkalmából, amire nem volt még példa!

Réka olyan csodálatos ajándékot adott Norbinak a házassági évfordulójuk alkalmából, amire nem volt még példa!  Vajon, hogyan juthatott eszébe? Senki nem vitathatja, hogy példátlanul eredeti ötlet volt! Ezt már nemigen lehet felülmúlni semmivel...Rubint Réka és Schobert Norbi mindig is vágytak arra, hogy olyan igazi esküvőjük legyen, amit szívük mélyén szeretnének. Annak idején, 8 éve nem úgy sikerült minden, ahogy szerették volna, nem tudták úgy átélni, megélni egybekelésüket, mint vágyaikban szerepelt.

Az ötlet hirtelen jött,  amikor Réka gondolkodott azon, vajon mivel lepje meg az idei házassági évfordulón Norbit. A gondolatot azonnali cselekvés követte, Réka mindent elkövetett annak érdekében, hogy valóra is váltsa régi álmukat. S tudjuk, amit Réka elhatároz, azt vasakarattal véghez is viszi! Az RTL szövetségese lett a szerelmes asszonynak, aki Norbi háta mögött - teljesen tudtán kívül -, 8 évnyi házasság után, várandósan a harmadik gyermekükkel megszervezte az egyházi esküvőt. Isten áldását kérte a házasságukra...Oly mélyen szeretik egymást, hogy még egy ekkora meglepetés is belefért a kapcsolatukba! Ez a bizalom legmagasabb foka! Teljesen ismerni kell társunkat.

Réka és Norbi lagzija!


Rékának 2 hét elég volt arra, hogy mindent alaposan megszervezzen, s csodálatos napot szerezzen mindkettőjük számára, ami örök emlék lesz életükben. Elintézte a templomot pappal, vendégek meghívását, s természetesen az utána következő mulatságot, lagzit Norbi semmi sem sejtett.


Az RTL végigkísérte az eseményeket, s videón követhetjük a meglepetés minden részletét ide kattintva! Megható pillanatokat élhetünk át Rékával és Norbival. Egy barát vitte az esküvő helyszínére az ifjú férjet azzal az ürüggyel, hogy sürgős üzleti tárgyalásra kell menni. Norbi azt hitte, hogy a kedvenc helyükön fogják megünnepelni a házassági évfordulót. Hatalmasat tévedett!

Réka és Norbi lagzija!

Egész másképp öltözködött, de ez nem jelentett akadályt, mivel Réka erre is gondolt, s készen várta az ünnepi viselet! Amikor rájött, mi történik, hová csöppent, Norbi folyamatosan az öröm könnyeivel küszködött, s a templomi szertartáson is elsírta magát Rékával együtt. Szem nem maradt szárazon a képernyő előtt sem! Gratulálunk nekik! Az egyik nagy közösségi portálon Réka ma az alábbi sorokat írta köszönetül:


Nagyon szépen köszönöm Nektek a kedves, őszinte sorokat! Tegnap este Alakreform órát tartottam, éppen ezért a Fókusz műsorát, csak a ma reggeli ismétlésben tudtam megnézni, és ismét megkönnyeztem... Tudjátok, adni és szeretni a legcsodálatosabb dolog a világon! Tiszta szívemből kívánom, hogy mindenki találja meg azt az igaz érzést az életében, amit nekünk sikerült... Kitartás, tolerancia, sok-sok beszélgetés, megértés és rengeteg szeretet szükséges hozzá! Elfogadni a másikat, szeretettel tanítani önmagunkon keresztül, ez az igazán nagy erény! Köszönöm, hogy megnéztétek az adást, és velünk tartottatok..."

"Holtomiglan - holtodiglan"...könnyek között!!

-dr.Safárik Gabriella-

 

Réka és Norbi lagzija!

Réka és Norbi lagzija!

Réka és Norbi lagzija! Az eskü a templomban...

Réka és Norbi lagzija!

Norbi ismét örök hűséget esküdött Rékának!

Norbi ismét örök hűséget esküdött Rékának! Templomi esküvővel ünnepelték a házassági évfordulót!

Norbi ismét örök hűséget esküdött Rékának! Templomi esküvővel ünnepelték a házassági évfordulót!

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.