2012. 07. 13. - 14:01

Réka kemény napja!

Réka kemény napja!

Réka sok kemény bejegyzést kap a Facebook-on! De ő ennek mégis tud örülni!
Videó forrása: TV2

Réka kemény napja!

Mozgalmas és kemény napja volt Rékának június 14-én, a Viva Comet gála napján. Most is láthattuk a kis videókat, ahogyan edz, ahogyan készül az esti eseményre.

Pár hete rövid híradások lepték el Réka oldalát, ezekkel tart még szorosabb kapcsolatot rajongóival. A siker mutatja, hogy igencsak jó ötlet volt! Biztosan hamarosan követőkre talál a többi ismert ember lapján is az egyik legnagyobb közösségi portálon.

Viszont az esti gála előtt még egy update üzlet megnyitóján is láthattuk Rékát az új frizurával, sminkkel és egy Amnesia, zöld ruhában, ami kiemelte sötétbarna haját, mogyoróbarna szemét. A ruhához egy cilámen fülbevalót tett fel. Szó szerint "dinamikusan" nézett ki Rubint Réka a Viva Comet gáláján! Az esemény előtt azonban volt egy kis kellemetlensége, amelyről sok-sok nem igazán helytálló cikk jelent meg számos bulvár cikkben. Nem hiába! Az emberi rosszindulat nemigen ismer határt...

Ma reggel mindezek ellenére ismét futással indította a napot, s elmondta rajongóinak, hogy a napi 20-30-40 perc edzés mindenképpen megéri a fáradtságot, mert utána összehasonlíthatatlanul fittebben indul a nap! Tehát rajta! Le a lustasággal!

Réka és Norbi a Viva Comet gálán!

Réka és Norbi a Viva Comet gálán!

-gg-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.