2012. 06. 06. - 08:15

Rékáéknál a házi kedvenc Szultán Kutya

Rékáéknál a házi kedvenc Szultán Kutya


Réka és Norbi otthonában is a házi kedvenc a család kedvence - Szultán Kutya
Réka, Zizmike és Szulti - a családtag!

videó forrása: TV2

Rékáéknál is a házi kedvenc a család kedvence  -  Szultán Kutya

Réka nemrég mutatta meg nekünk Szultánt, a család tiszteletbeli tagját, aki szinte végigkísérte Rubint Réka és Schobert Norbi házasságát. Láthatjuk az alábbi videóban, micsoda meghitt viszonyban van a család minden tagjával Szultán kutya, s milyen büszke Réka Szultira!

Nagyon jól szerepelt a golden retriever, abszolút aktívan közreműködött a kamerák előtt is, nem zavartatta magát - pedig alaposan benne van a „kutyakorban". (Egy kutyus életkorát - Szultán 10 éves most - általában fel kell szorozni héttel, úgy kapjuk meg, hány éves lenne az „emberi" időszámításunk alapján az állat.)

Szultán kutya kitűnő egészségi állapota köszönhető annak, hogy Réka és Norbi elviszi kocogni is, s odafigyelnek arra, hogy tápanyagokban, húsban, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag ételt kapjon mindig.

 

Szulti az egyik legkedvesebb családtag, olyan, akár egy gyermek, Réka és Norbi szeretné, ha minél hosszabb ideig együtt élhetnének kedvencükkel még ilyen nagy-nagy szeretetben. Ennek érdekében minden lehetőt elkövetnek.

 

Réka, Norbi  a kicsi , kutya és táplálkozás

Megjelent az update üzletekben a FitDog tálcás kutyaeledel 70 % húskészítmény alappal, csökkentett szénhidrát-tartalommal, ízfokozók nélkül, ebbe talán az is alaposan belejátszott, hogy ennyire szeretik Szultán kutyát.

 

A Nice Szépségversenyben most mindenkinek van lehetősége arra, hogy kis, vagy akár nagy kedvencét regisztrálja a versenyben! A bemutatkozás lehetőséget teremt arra, hogy sok ember ismerje meg házi kedvencünket! 2011. január 2-án elindult a Házi kedvenc kategória!

 

-gg-

 

Réka a kicsi , kutya és táplálkozás

Zizmike, a Shobert család legkisebb tagja és Szultán kutya!


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.