2010. 12. 25. - 10:00

Rubint Réka kismama tippei!

Rubint Réka kismama tippei!
Áldott állapotban is nagyon fontos a házastársi kapcsolat!

Rubint Réka kismama

Karácsony előtt ismét meglepett bennünket Rubint Réka. A téli Alakreform magazin és az új DVD után egy igazi, csajos weboldallal rukkolt elő, ahol még a merészebb, szókimondóbb tanácsadás sem maradt ki. Kismamáknak ad tippeket, s valóban nincs semmilyen tabu téma, amit az alábbi bejegyzés is igazol.

Réka őszintén elmondja a véleményét a terhesség alatti szexuális életről, megtudhatjuk véleményét erről a kényes témakörről, amiről sokan csak mélyen hallgatnak. Most a szeretet ünnepén talán még fontosabb, hogy beszéljünk a házasságnak erről a nehezebb szakaszáról, ami ugyan telis tele van csodás élményekkel és történésekkel, de nagyon sok pár élete éppen ebben a szép időszakban megy tönkre.

"Nagyon fontos, hogy a szexuális élet ne legyen tabutéma a terhesség alatt, erre nagyon sok házasság rámegy sajnos, nyugodtan konzultáljunk erről a kérdésről az orvosunkkal is. Hogyha semmilyen egészségügyi akadálya nincs, semmi nem indokolja, hogy a pár lemondjon a szeretet, szerelem ilyen kinyilvánításáról sem, a szexuális életet nem zárja ki semmi, nyugodtan folytatódhat az áldott állapot hónapjai alatt.

Réka és Norbi

Megnyugtathatjuk a férjünket, párunkat, hogy az együttlét során a kicsi semmit nem érez fizikailag. Maximum csak az édesanya boldogságát fogja átélni lelkileg. Ha valaki türelmetlen, s betöltötte már a terhesség 40-ik hetét orvosilag bizonyítottan, s alig várja, hogy a kisbabája megszülessen, annak akár naponta többször is ajánlott a szex, mert segít megindítani szülést. Természetesen - mint máskor is -, tartsuk be fokozottan a tisztálkodási szabályokat. Áldott állapotban az immunrendszerünk működése módosul."


Igyekezzünk tehát megtartani Réka tanácsait, s lássuk erre élő példaként a saját házasságát, ami ennyi év után is nagyszerűen működik, sőt egy igazi, templomi esküvővel ünnepelték az idei évfordulót Norbival. Erről szóló cikkünket itt olvashatják!


-dr.Safárik Gabriella-

 

 


Rubint Réka - Kismama torna
Forrás: Life videó


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.