2016. 09. 21. - 11:25

Sarka Kata bevallotta: csak új szerelem miatt válna

Sarka Kata bevallotta: csak új szerelem miatt válna

Hajdú Péter neje is vendégként szerepelt Havas Henrik most indult műsorában: Sarka Kata határozottan válaszolt a finomkodást mellőző kérdésekre, s az is kiderült, mennyire csalódott.

Keményen fogalmazott új műsorában Havas Henrik, amikor Sarka Kata ült vele szemben. Hajdú Péter felesége azonban őszintén beszélt családja életének kritikus időszakáról. A Henrik angyalaiban kifejtette: valójában úgy érzi magát, mintha álmodna, még mindig nehezen hiszi el, hogy ez vele történik – írta a Blikk.

Sarka-Hajdú család: készül még valaha ilyen szép fotó róluk?

Sarka-Hajdú család: készül még valaha ilyen szép fotó róluk?

Kata elárulta: már korábban megérezte, hogy nem fog működni a kapcsolata Péterrel, s elkezdte építeni saját életét – szerette volna megteremteni a biztos hátteret magának és a gyerekeiknek.

Mára eljutott odáig, hogy ez sikerült, ám ettől még nagyon csalódott és szomorú. Mint fogalmazott, az ő családjukban soha, senki nem vált el s a saját házassága kudarca igen rosszul érinti – írta meg a Blikk.

Sarka Kata őszintén vallott arról is, hogy mivel 19 éves kora óta Hajdú Péterrel élt, mára azt sem tudja, hogyan kell ismerkedni. Részéről egyelőre elképzelhetetlen is, hogy randizzon valakivel. Ha válni fog, az csak egy új szerelem miatt fog megtörténni – tette hozzá. Sarka Kata és Hajdú Péter egyelőre nem adta be a váláshoz szükséges dokumentumokat.

Fotó: Facebook

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.