2014. 11. 25. - 12:06

Sarka Kata nagyon féltékeny volt

Sarka Kata nagyon féltékeny volt

Sarka Kata és Hajdú Péter az egyik leghíresebb celeb sztárpár Magyarországon, így kapcsolatuk rendszeresen téma a bulvár sajtóban.


Sarka Kata őrülten féltékeny volt Hajdú Péterre

Hajdú Péter ritkán beszél magánéletéről, felesége azonban már többször osztott meg érdekes vagy pikáns történeteket a sajtó kapcsolatukról, házasságukról. Nemrégiben a fiatal édesanya Kasza Tibi vendége volt, ahol a műsorvezető a hírességeket a féltékenységről kérdezte. Bár Kasza Tibi nem kérdezte Katát ebben a témában, a csinos feleség önként jelentkezett, hogy elmeséli egy még a kapcsolatuk elején történt esetet, amely nagyon emlékezetes számára.

Sarka Kata és Hajdú Péter
Sarka Kata évek óta megbízik párjában és nem féltékenykedik

Sarka Kata elmondta, hogy még a kapcsolatok elején őrülten féltékeny volt és szinte minden féltékeny nőre jellemző dolgot elkövetett. Telefonban kutakodott, nyomozgatott, ha úgy érezte valaki a szerelmére pályázik. Egyik alkalommal még ennél is messzebbre ment, kirúgatott egy lányt, aki erőteljesen próbálta becserkészni magának Hajdú Pétert. A lány ugyanis komoly ajánlatokat tett Petinek sms-ben, amit Kata nem nézett jó szemmel és felkereste a hölgy főnökét.  Ezzel pedig azt érte el, hogy a hölgyet elbocsájtották a munkahelyérőt. Kata nem büszke féltékeny időszakára, de mint mondja már teljesen megbízik a párjában és évek óta nem nézett bele a telefonjába. Nincs rá szükség, hiszen mindent megosztanak egymással és felhőtlenül szeretik egymást és a gyermekeiket.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.