2016. 01. 24. - 17:40

Sarka Katának kislánya segít fogyni

Sarka Katának kislánya segít fogyni

Sarka Kata nagyon odafigyel a testére és nap mint nap megküzd azért, hogy tökéletes alakját meg tudja tartanai.

Sarka Kata gyermekei születése után mindent megtett, hogy visszanyerje a szülés előtti alakját. Fogyókúrájáról és a kilókkal küzdött ádáz harcáról folyamatosan beszámolt a sajtó. Erőfeszítései olyannyira jól sikerültek, hogy a tavalyi évben megnyerte a Fitt Balance versenyét. Kata most nagyon jó formában van és meg van elégedve alakjával, ám most is folyamatosan tesz azért, hogy edzésben és formában maradjon.


Sarka Kata alakja tökéletes, de ezért keményen megdolgozik

A fiatal édesanya hízékony fajta, ezért fontosnak tartja a rendszeres testmozgást. Most egy infra tréner segít neki abban, hogy megtartsa formás alakját és még narancsbőr se jelenjen meg rajta. Kata férje Hajdú Péter nagyon örül, hogy felesége most nem koplalással, hanem egy sokkal egészségesebb edzésfajtával tartja formában testét. Legnagyobb kritikusa mégsem a férje, hanem kislánya Noncsi, aki ha édesanyja felszed egy-két kilót, akkor azonnal jelzi, hogy figyeljen oda magára. Ennek Kata nagyon örül, hiszen látja, hogy gyermekeinek is fontos a szépség és az egészség.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.