2014. 05. 29. - 09:55

Sátorban tölti az egész nyarat MC Hawer

Sátorban tölti az egész nyarat MC Hawer

A súlyos alkohol függőségéből kigyógyult MC Hawer most új szenvedélyének hódolt, emiatt egy kerékpáros kempingbe költözött.

Az egész nyarat egy kerékpáros kempingben szeretné tölteni MC Hawer. A súlyos alkohol függőségéből kigyógyult mulatós zenész már több mint kilenc hónapja nem iszik alkoholt. Az elvonó kúra óta eltelt idő alatt teljesen megváltozott és visszanyerte régi önmagát. Most egy új, de ezúttal egészséges szenvedélynek hódol, ami nem más, mint a kerékpározás. Annyira megkedvelte ezt a sportot, hogy elhatározta a nyarat nem a négy fal közé zárva fogja eltölteni. Kiköltözött hát a Velencei tó partjára egy kerékpáros kempingbe, ahonnan tervei szerint csak szeptemberben fog hazatérni.


MC Hawer egy sátorban tölti a nyarat

Korábban MC Hawer még sohasem kempingezett, de most mégis úgy határozott, hogy kiköltözik a szabadba, hogy hódolhasson új szenvedélyének. Hatalmas három hálófülkés sátrát már szinte teljesen belakta és már egy vendég szobát is kialakított, arra az esetre, ha valaki meglátogatná Őt. A mulatós zenész imádja a szabad levegőt és minden szabadidejét sportolással tölti. Elhatározta, hogy minden nap körbekerekezi a Velencei tavat, ami közel 50 kilométer bicajozást jelent egy nap. A TV2 riporterének elmondta,hogy még mindig érez kísértést az ital iránt, de ellen áll neki, a kerékpározást pedig kifejezetten jó terápiának tartja. Úgy érzi el kell foglalni magát a nap minden percében és így meg tudja tartani mindazt, amit eddig elért. Az elmúlt időben teljesen rendbejött a memóriája, így már a fellépéseken is a maximumot tudja adni. Úgy néz ki, hogy a mulatós zenésznek tényleg sikerült új életet kezdeni, amit nagyon élvez.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.