2020. 07. 22. - 09:00

Scarlett Johansson újratervezi az esküvőjét

Scarlett Johansson újratervezi az esküvőjét

Újra kell gondolnia a lagziját a csinos színésznőnek a koronavírus-járvány miatt. Scarlett Johansson és Colin Jost az idén házasodott volna össze.

A koronavírus-járvány Scarlett Johansson terveit is megváltoztatta. A sikeres, 35 éves színésznő és párja, Colin Jost most újragondolja esküvőjét, mivel ez „nem a megfelelő időszak” nagyobb összejövetelek szervezéséhez.scarlett_johansson_colin_jost_1
 
Scarlett és a Saturday Night Live sztárja, Colin a közeljövőben házasodott volna össze, miután 2019 májusában megtörtént a lánykérés. Jost azonban most elmondta: a globális egészségügyi krízis alaposan veszélybe sodorta elképzeléseiket.
 
Andy Cohen Live showjában a 38 éves híresség elárulta: lassan azt sem tudják, mi az, ami legálisan megoldható, szóval valóban újra kell tervezniük mindent.
 
A komikusként sikeres Colin Jost egyébként korábban beszélt arról: kissé félt kapcsolatba lépni Scarlett Johanssonnal – tekintve, hogy egy világhírű színésznőről van szó, tartott tőle, hogy személyisége elhomályosul mellette.
 
Az eljegyzés előtt is félt egy kicsit, mert ismerősei egy része azt mondogatta, nyugodtan házasodj, mi baj lehet, míg mások többéves házasság után, kiábrándultan inkább lebeszélték arról, hogy siessen az esküvővel.
 
A jelek szerint Colin mégis elkötelezi magát Scarlett Johansson mellett.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.