2014. 05. 12. - 15:24

Schobert Norbi kiborult

Schobert Norbi kiborult

  A minap az egyik internetes portál kipróbálta a híresség gyorséttermi ételeit, de azokat nem találták finomnak. Ezt meg is írták oldalukon, amin Norbi teljesen kiakadt.

 Magyarországon az egyik népszerű hírportál cikket írt arról, hogy milyen rosszak a fitneszguru gyorséttermi ételei. A nagyon vékony feltét nem tudom, miből állt, csak a sajtot és a paradicsomot ismertem fel, de lehet, hogy jobb ez így - foglalta össze véleményét az egyik kóstoló. Ez csak egy kis részlet a Norbi ételét ócsároló sorok közül. Az étel egyébként a kóstolás végén a kukában kötött ki. A híresség amint tudomást szerzett a cikkről teljesen felháborodott és a közösségi oldalán ki is fejtette véleményét.

 

Norbiék termékei között sütemények is vannak

 

 Részlet Norbi igencsak sértett posztjából: - A cikkből érződik a cél, hogy nagyon be akarnak nekem tenni. Jelentem, hogy sikerült. Nagyon fáj. Mi rengeteg embernek segítünk, akiknek nem csupán ételre, gyógykezelésre sincs pénzük. Ételt még sosem dobtam ki, pedig nem mennék tönkre bele - csak lelkileg. Lehet annyit is írni, hogy nekünk nem jött be, mert ez, meg ez lehetne jobb és szívvel javít az ember. A céljukat elérték, a bántás tökéletes. Norbi üzenete végén pedig kikérte azoknak a vásárlóknak a véleményét, akik már kóstolták az ételét. Leginkább pozitív értékelések és válaszok születtek a közösségi oldal kommentjeiben. 

 

 

 

N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.