2020. 06. 30. - 08:30

Sia: A gyerekek mentettek meg

Sia: A gyerekek mentettek meg

A sikeres énekesnő a közelmúltban vallotta be, hogy adoptált két fiút. Sia nem titkolja, úgy érzi, ők mentették meg őt.

Nagy meglepetéssel állt elő májusban Sia. A népszerű énekesnő elárulta, hogy 2019-ben örökbefogadott két, immár 19 éves fiút, akik nagykorúságuk miatt kikerültek volna az árvaházból – ő lett a mamájuk.sia_11
 
A Good Morning America című műsorban Sia bevallotta:
 
„Mindketten sokat szenvedtek, én pedig képes voltam segítséget nyújtani nekik. Megvoltak hozzá a forrásaim, hogy segítsek átlendülni korai traumájukon. Egy évbe telt, voltak hullámvölgyeink, de most nagyon jól vagyunk. Ez egy áldás a számomra. Ők mentettek meg – szóval most afféle mennyországot érzek.”
 
A Chandelier sláger 44 esztendős előadója májusban arról is beszélt, hogy tinédzser fiai is küzdenek a koronavírus miatti karantén-időszakkal, de olyan dolgokat csinálnak, amelyek jót tesznek nekik és hasznosak. Sokat tanulnak például.
 
Az énekesnő nem tagadta: úgy döntött, élete hátralevő részében szingliként él majd, de az alkalmi szexre nem mond nemet.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.