2019. 06. 18. - 08:55

Sophie Turnerből Boy George lesz?

Sophie Turnerből Boy George lesz?

Trónok harcából Boy George-ba: a csinos színésznő játszhatja majd a neves énekest életrajzi filmjében. Sophie Turner a fiatalkori sztárt alakítaná.

Meglepő bejelentést tett Boy George: a Culture Club frontembere nagyon izgatott, amiért film készül az életéről, s mint mondta, a legérdekesebb eddig számára a casting volt – ugyanis Sophie Turner játszaná a fiatal sztárt.Sophie Turner játszhatja a fiatal Boy George-ot
 
Boy George szerint az ötlet nagyon jó. Az ausztrál Fitzy és Wippa showban úgy nyilatkozott, valóban készül már az életrajzi alkotás, Sacha Gervasi írja és rendezi.
 
Mint Boy George megjegyezte, volt a meghallgatáson néhány igen érdekes javaslat, s ezek közül a legjobb Sophie Turner. „Az emberek azt mondanák, nem játszhat engem, hiszen ő nő. Ám meg kell mondjam, amikor 17 éves voltam, nagyon is szerettem volna ő lenni”.
 
A sztár egyébként kifejtette, az sem zavarja, ha nem lesz 100 százalékig igaz a film minden részlete, ugyanis szereti olvasni a róla szóló, nevetséges pletykákat.
 
A film a most 57 éves Boy George életét gyermekkorától dolgozná fel, bemutatva az ír munkásfamíliában töltött éveit egészen az 1980-as évekbeli felemelkedéséig.
 
Azt egyelőre nem tudni, mikor jelenne meg az alkotás.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.