2015. 05. 20. - 15:27

Szemműtéten gondolkodik Rubint Réka

Szemműtéten gondolkodik Rubint Réka

Az utóbbi időben sokaknak gyakran láthatjuk Magyarország legnépszerűbb életmód tanácsadóját szemüvegben, ami korábban egyáltalán nem volt rá jellemző.


Rubint Rékának a szemüveg is jól áll

Rubint Réka látása sokat romlott mostanában, ezért egy ideje már Ő is beállt a szemüveg viselők népes táborába. Nemrégiben az életmód tanácsadó arról nyilatkozott, hogy gyermekei nem szeretik ha szemüveget visel, ezért azt otthon nagyon ritkán vesz fel. Mostanában azonban egyre több gondot okoz neki romló látása, ezért már a műtéten gondolkodik.


Férjének Schobert Norbertnek is megvan műtve az egyik szeme, amivel a műtét óta nagyon jól lát, ezért bíztatja kedvesét, hogy vállalja el Ő is a beavatkozást. Réka sok pro és kontra véleményt hallott már, de egyre inkább gondolkodik a szemműtéten. A sport miatt nem tudja mindig viselni a szemüveget a kontaktlencse viselése pedig irritálja a szemét. A műtét utáni időszakban kímélnie kell majd magát, amit jelenleg nem tud bevállalni. Rengeteg fellépése van a nyári időszakban így egy ideig még biztosan szemüvegben láthatjuk Őt.

 

-BT-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.