2011. 02. 07. - 14:58

Titkok a Miss Alpok Adria Szépségverseny győztesétől, Barta Zsanettől!

Titkok a Miss Alpok Adria Szépségverseny győztesétől, Barta Zsanettől!
Nézzünk be egy szépségverseny kulisszái mögé! Vajon mit éreznek a lányok?

 Miss Alpok Adria Szépségverseny győztese -  Barta Zsanett

Őszintén gratulálunk a győzelmedhez a Miss Alpok Adria Magyarországi Döntőn! Kedves Zsanett, hogyan készültél fel erre a nagy megmérettetésre?

Nagyon-nagyon sokat edzetten, heti 4-5 alkalommal is eljártam edzőterembe, ez igen fontos ilyenkor. Ez mellett odafigyeltem komolyan az étkezésemre, kerültem az édességek fogyasztását, pedig tényleg imádom őket. Néha becsúszott egy pici bűnözés, de alapvetően betartottam a diétát. A lelki egyensúly is nagyon fontos, lelkileg készültem a versenyre, vigyáztam arra, hogy kiegyensúlyozott legyek.

Mit tanácsolnál annak a lánynak, hölgynek, aki szeretne szépségversenyen szerepelni. Hogyan kezdjen hozzá?

Először is igen fontos a jó színpadi mozgás, a járást, a mosoly...s a beszéd. Választékosan kell tudni fogalmazni, nem szabad sietni, túlságosan izgulni, kapkodni. Ezek meglátszanak. Az izgalom csak belül legyen, nem tartozik a külvilágra. Itt is nagyon fontos a helyes étkezés, a megfelelő testmozgás, edzés, formába kell hozni magunkat.

 

Hogyan indultál? Hogyan kezdtél bele a szépségversenyen való részvételbe?

Én Kisújszálláson lakom, de sokat tartózkodom Budapesten tanulmányaim miatt, s először egy kistérségi versenyen szerepeltem. Nagyon megtetszett a dolog hangulata, kedvet kaptam a folytatáshoz, s jó eredményeket értem el. Egyre jobban kihívásként tekintettem a versenyzésre, s úgy jutottam el a Miss Alpok Adria döntőjébe.

 

Milyen érzés a győzelem?

 Miss Alpok Adria Szépségverseny győztese -  Barta Zsanett

Egy szóval: Fantasztikus! A forró hangulat, amikor kimondják a harmadik helyezett nevét, s nem én voltam...kimondták a másodikat...az sem én voltam...s megijedtem, hogy vagy első leszek, vagy nem kaptam helyezést, mivel igen sok különdíjban részesültem. Sokszor van olyan, aki sok különdíjat kap, az nem ér el komolyabb helyezést. De a vége csodás lett mégis!


Mik a terveid most a Miss Alpok Adria Szépségverseny győzelem után?

A tanulás a legfontosabb, most fogok érettségizni, utána a Műszaki Egyetem építészmérnöki karára jelentkezem. De lehetséges, hogy 1 évet kihagyok, pihenek, utazgatok, s modellkedem addig.


Még azt szeretném elmondani, hogy nagyon szuper volt a szervezés, színvonalas műsort láthattak Moulin Rouge-ban az ott lévő családtagjaim és barátaim, akik jól érezték magukat egészen végig. Fellépett Mészáros Árpád (M.Á.ZS) és Vastag Csaba az X-Faktor győztese is... Köszönöm!

 

 

-gg-

 

Miss Alpok Adria Szépségverseny győztesei: I. helyezett: Barta Zsanett, 18 éves - Jász- Nagykun- Szolnok Megye  II. helyezett: Botos Zsófia, 23 éves - Budapest  III. helyezett: Jónás Anna, 22 éves - Komárom-Esztergom Megye

Miss Alpok Adria Szépségverseny győztesei:

I. helyezett: Barta Zsanett, 18 éves - Jász- Nagykun- Szolnok Megye

II. helyezett: Botos Zsófia, 23 éves - Budapest

III. helyezett: Jónás Anna, 22 éves - Komárom-Esztergom Megye

 

Miss Alpok Adria Fürdőruhás Tour

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.