Bulvár

Új hollywoodi csillagunk - James Cameron!

Új hollywoodi csillagunk - James Cameron!
Pénteken megkapta a csillagot James Cameron kanadai filmrendező a hollywoodi hírességek sétányán. Az övé lett a 2396. csillag a film-, televízió- és zeneipar nagyságainak emléket állító Los Angeles-i sétányon.
Pénteken megkapta a csillagot James Cameron kanadai filmrendező a hollywoodi hírességek sétányán. Pénteken megkapta a csillagot James Cameron kanadai filmrendező a hollywoodi hírességek sétányán. Az övé lett a 2396. csillag a film-, televízió- és zeneipar nagyságainak emléket állító Los Angeles-i sétányon. Az Avatar című filmjének bemutatójával esett egybe a nagy esemény, a Titanic óta ez a legújabb alkotása.

„ - Nagyszerű érzés" csillagot kapni..." - mondta meghatottan James Cameron, akit Arnold Swarzenegger kaliforniai kormányzó és Sigourney Weaver színésznő mutatott be a nagyjából kétszáz jelenlévőnek. James Cameron csillagát a híres Egyiptomi Színház előtt helyezték el Sylvester Stallone csillaga mellé, aki Cameronnal együtt írta a Rambo 2 forgatókönyvét. „Újra együtt vagyunk, úgy tűnik, az örökkévalóságig..." - jegyezte meg Cameron.

A nagy költségvetésű, gigantikus erejű és felvonultatási filmekről ismert filmrendezőJames Cameron a 12 éve bemutatott Titanic óta most jelent újabb hatalmas alkotással, ami a maga nemében világszenzáció és teljesen egyedülálló. Az Avatar című alkotás a becslések szerint több mint 300 millió dolláros költségvetéssel készült, és a világ legdrágább filmjeként emlegetik.

A Popular Mechanics alapján: volt értelme Cameron NASA-tanácsadói múltjának, a bemutatott technológiák jó része hamarosan megvalósulhat. Hol tart a világ az óriási katonai robotruhák, az agy-számítógép kapcsolatok és az antianyag-alapú hajtóművek gyártásában? Csatában, munkában, nagyobb távok gyors leküzdésében egyaránt jól jöhet a filmben szereplő robotruha, az Amplified Mobility Platform, rövidebb nevén AMP. Az Aliensben vagy a Mátrix-széria harmadik részében láthattunk hasonló, emberek által felöltött robotruhát, ami ugyanúgy mozgatja gigantikus, de legalábbis méretes végtagjait, ahogyan a benne rejlő ember imitálja a mozgást.


James CameronRövid életrajz James Francis Cameron-ról:

Kanadában, Ontario, Kapuskasing-ben született 1954. augusztus 16-án, vagyis a horoszkóp szerint igazi, vérbeli Oroszlán jegy! Oscar-díjas amerikai rendező, forgatókönyvíró, vágó és producer. Az 1980-as évektől forgat egész estés játékfilmeket. Az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült Terminátor (1984) című futurisztikus akciófilmje tette világhírűvé. Alkotásai világszerte igen sikeresek voltak. Pályafutása csúcspontját a Titanic (1997) című látványos és romantikus produkcióval érte el, amely 11 Oscar-díjban részesült.

Rövid összefoglaló az Avatar történetéről:
Egy deréktól lefelé megbénult háborús veterán a távoli Pandorára utazik. A bolygó lakói, a Na'vik az emberhez hasonló faj - de nyelvük és kultúrájuk felfoghatatlanul különbözik a miénktől. Ebben a gyönyörű és halálos veszélyeket rejtő világban a földieknek nagyon nagy árat kell fizetniük a túlélésért. De nagyon nagy lehetőséghez is jutnak: a régi agyuk megőrzésével új testet ölthetnek, és az új testben, egy idegen lény szemével figyelhetik magukat és a körülöttük lévő felfoghatatlan, vad világot. A veterán azonban más céllal érkezett. Az új test új, titkos feladatot is jelent számára, amit mindenáron végre kell hajtania.

Lássuk tehát az újabb csodát, ami olyan akár az örök élet, szinte újra hinni tudunk abban, hogy mi is halhatatlanná válhatunk egyszer, nem fog rajtunk sem betegség, sem a vég, minden lehetséges, csak akarni kell! Lépjünk be az álmok birodalmába, s hozzuk le őket a Föld-re! Csak még egy kis idő, s mi is ott lehetünk - ebben most hinni kell!

 

- GG -

 

 

Dakota Johnson bepasizott?

Dakota Johnson bepasizott?

Nála jóval idősebb hírességgel randizgat a Szürke ötven alkotások szereplője.   
Életmódváltás=teherbeesés?

Életmódváltás=teherbeesés?

Amikor egy pár eldönti, hogy babát szeretne életük teljesen megváltozik. Sokkal tudatosabban végeznek minden tevékenységet és még az étkezésre is jobban figyeln...

Miranda Kerr állapotos

Néhány nappal ezelőtt kapott szárnyra a pletyka, miszerint babát vár a híresség. Az örömhírt most ő maga is megerősítette.   
Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a fogyást

Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a...

Már az ébredést követően érdemes megfogadni néhány dolgot, amire oda kell figyelni, hogy jól induljon a nap és persze a test is formában legyen.   
Az állatok csökkentik a stresszt

Az állatok csökkentik a stresszt

Feszült és ideges vagy? Akkor tölts minél több időt kedvenceddel, ugyanis nyugtatják az embert.   
Csók! Justin Bieber és Selena Gomez

Csók! Justin Bieber és Selena Gomez "val...

Végre beismerte az egykori sztárpár, hogy újra együtt vannak! Justin Bieber és Selena Gomez nyilvánosan váltott csókjával „hivatalosan” is jelezte, hogy ismét d...
Micsoda? A szinglik boldogabbak?

Micsoda? A szinglik boldogabbak?

Nem fogod elhinni, de egy friss kutatás azt az eredményt hozta, hogy az egyedülálló nők sokkal jobban érzik magukat, mint azok, akik kapcsolatban élnek.  
The Weeknd újra Bella Hadidnál próbálkozik?

The Weeknd újra Bella Hadidnál próbálkoz...

Meglepetések sora: miután exkedvese, Selena Gomez ismét összejött Justin Bieberrel, a jelek szerint The Weeknd is volt barátnője, Bella Hadid társaságát keresi.
Kim Kardashian: Béranyát fogadni kemény dolog

Kim Kardashian: Béranyát fogadni kemény ...

Nem egyszerű béranyán keresztül gyermeket várni – szögezte le a népszerű valóságshow-sztár. Kim Kardashian és férje egészségügyi probléma miatt várja harmadik b...
Segít az online csoport a dohányzásról leszokásban

Segít az online csoport a dohányzásról l...

Hatékony segítség lehet a cigarettáról leszokás támogatásában egy internetes csoport, amelyben hasonló problémával küzdő emberek osztják meg egymással tapasztal...
< >