2020. 04. 21. - 08:35

Új párja odáig van Miley Cyrusért

Új párja odáig van Miley Cyrusért

Férjével történt szakítása után egy ideig nővel volt kapcsolata a népszerű énekesnőnek, ám egyszercsak berobbant életébe Cody Simpson, aki a jelek szerint rendkívül jól megérti magát Miley-val.

Hosszú vívódás után 2019-ben szakított egymással Miley Cyrus és Liam Hemsworth – s úgy tűnik, jól tették, mivel azóta mindketten harmonikusabb kapcsolatot alakítottak ki.Cody Simpson
 
A 23 éves énekesnő kezdetben Kaitlynn Carter bloggerrel találkozgatott, ám hamar szögre akasztották a románcot.
 
Fél éve már szakmabelijével, Cody Simpsonnal jár, aki a közelmúltban úgy fogalmazott: Miley „fantasztikus dolog az életében”, akinek erejét és függetlenségét igencsak csodálja.
 
Az énekesnő ugyanis „kreatív, inspiráló és hevesen független”, aki belőle is kihozza a legjobbat és inspirálja művészetét.
 
Cody Simpson korábban Gigi Hadid modellel járt 2 évig - s bevallása szerint mindig szeretett olyan nőkkel egy párt alkotni, akik szeretnek függetlenek lenni és erős egyéniségek.
 
Az énekes elárulta, egy napon szívesen megházasodna, mert hisz a házasságban, de ennek számára még nem jött el az ideje.
 
Ha minden igaz, Miley Cyrus sem mostanában menne férjhez újra – tekintettel arra, hogy nemrég vált el hivatalosan is Liam Hemsworthtől.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.