2020. 06. 01. - 08:30

Újra egy pár lehet Khloe Kardashian és az exe?

Újra egy pár lehet Khloe Kardashian és az exe?

Khloe Kardashian kezd újra összehangolódni egykori kedvesével, miután együtt szigetelték el magukat kislányuk társaságában a koronavírus járvány idejére. Kérdés, vajon lehet-e többre számítani a jó barátságnál.

Khloe Kardashian ismét „összekapcsolódott” volt párjával, lánya édesapjával, Tristan Thompsonnal – az egykori páros a közös karantén mellett döntött a koronavírus járvány idejére, így egyikük sem hiányolja majd a gyermeket.Khloe Kardashian és kislánya, True
 
Jelenleg Khloe házában laknak, s mindketten kellő időt tudnak tölteni kislányukkal, a 2 esztendős True-val. Úgy hírlik, Tristan és Khloe most „közelebb áll egymáshoz, mint valaha”.
 
A korábbi szerelmespár nem sokkal gyermeke születése után vált szét, mivel kiderült, hogy a sportoló megcsalta a Kardashian-lányt várandóssága vége felé.
 
Egy forrás az Entertainment Tonight-nak azt mondta, miután Khloe és Tristan együtt szigetelte el magát a járvány idejére, mindketten nagyon élvezték a kislányukkal töltött, közös időt. Volt lehetőségük ismét összehangolódni külső befolyások nélkül.
 
A hír egyébként nem sokkal azután érkezett, hogy Khloe Kardashian dühösen reagált a pletykákra, miszerint újra babát vár.
 
A valóságshow-sztár ugyanis beismerte, hogy volt kedvese lenne a spermadonor, ha a későbbi gyermekvállalást fontolgatna.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.