2021. 01. 07. - 07:49

Válni készül Kanye West és Kim Kardashian?

Válni készül Kanye West és Kim Kardashian?

Hatévnyi házasság után válni készül Kim Kardashian a rapper Kanye Westtől, akivel négy közös gyermekük született. A hírt több neves bulvárlap is megszellőztette.

Úgy hírlik, küszöbön a szakítás: Kim Kardashian arra készül, hogy beadja a válókeresetet, mert 6 év házasság után nem látja értelmét a közös útnak férjével, Kanye West rapperrel.kim_kanye_01
 
A hírt megírta a People magazin és az Insider is, elsőként azonban a Page Six hozta le, amely úgy fogalmazott: a rivaldafényben élő sztárpár diszkréten intézi a dolgokat, de a kapcsolatuknak vége.
 
Kim és Kanye állítólag már egy tárgyaláson is részt vett a válással kapcsolatban, hogy rendezzék soraikat.
 
Egy forrás a People-nek azt mondta, Kanye West tisztában van vele, hogy Kim nem akarja folytatni házasságukat, besokallt és „szeretne egy kis levegőt”, hogy megtervezze a jövőjét.
 
A sztárpár szóvivői egyelőre nem reagáltak az Insider kérdéseire.
 
A People forrása szerint Kim Kardashian már egy ismert ügyvédet is felfogadott, Laura Wassert, aki olyan sztárokat képviselt, mint Hilary Duff, Christina Aguilera vagy Angelina Jolie.
 
Kardashian és West 2014-ben házasodott össze, s az évek során négy közös gyermekük született, két lány és két fiú: a 7 éves North, az 5 esztendős Saint, a 2 éves Chicago és a mindössze 1 esztendős Psalm.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.