2011. 12. 18. - 05:39

Vasárnap este X-Faktor döntő! Hajrá Muri Enikő!

Vasárnap este X-Faktor döntő! Hajrá Muri Enikő!
Rubint Réka és Schobert Norbert az egyik nagy közösségi portálon egyetért a véleményünkkel!

Vasárnap este X-Faktor döntő! Hajrá Muri Enikő!

Szombat este tovább fokozódtak az izgalmak az RTL műsorában, az X-Faktorban. Három döntős vetélkedett egymással: Muri Enikő, Kocsis Tibor és Baricz Gergő. Mindenkinek volt két egyéni dala és egy választott sztárral közös produkciója.

Muri Enikő Dolhai Attilával lépett fel, Kocsis Tibi Zsédával adta elő a számot, Baricz Gergő a KFT együttest választotta.

Muri Enikő igen aktív szavazótáborral rendelkezik, Rubint Réka és Schobert Norbert a Facebook üzenőfalán leírta, hogy ők Enikőt tartják a legjobbnak, s szavazatukkal őt erősítik, nagyon szeretnék, hogy győzzön!

Csatlakozott hozzájuk nagyon sok rajongójuk, akik egyetértettek ezzel a véleménnyel. A végén Réka és Norbi megköszönte mindenki szavazatát.

Igen szoros volt a verseny, mivel Muri Enikő és Kocsis Tibor nagyszerű előadó, végül Baricz Gergő lett a kieső. De nem volt semmi szomorkodás, mivel szuper, nagyszerű dolognak érezte, hogy idáig is el tudott jutni.

Vasárnap este kerül sor a végső megmérettetésre, akkor dől el, ki lesz a nyertes. Ki lesz az X-Faktor sztárja! Mi Muri Enikőnek drukkolunk!! Hajrá!
-gg-Muri Enikő az RTL X-Faktor döntője! Szurkoljunk neki!


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.