2021. 01. 18. - 08:30

Visszavonulna a Harry Potter sztárja?

Visszavonulna a Harry Potter sztárja?

Rupert Grint gyermeke születése óta azt fontolgatja: maga mögött hagyja a színészi pályát. A Harry Potter-filmekben ismertté vált sztár májusban lett apa.

Rupert Grint pár hónapja azon gondolkodik, abbahagyja a színészetet. A Harry Potterben Ron Weasley-t alakító Grint 2020 májusában édesapa lett: megszületett a kislánya kedvesétől, Georgia Groome-tól.Rupert Grint a lányával
 
Csupán 11 éves volt, amikor megkapta Ron szerepét. Ám bevallotta, sosem érezte túl komfortosan magát attól, hogy híres – s mióta apa, csak erősödött a gondolat benne, hogy mással szeretne foglalkozni.
 
A gyermek, aki egyébként a Wednesday nevet kapta, első nyilvános fotójával valósággal felrobbantotta az internetet: nagyon sokan voltak kíváncsiak Rupert és a lánya fényképére, melyet a sztár Instagram-oldalán posztolt – az oldalra korábban még csak fel sem csatlakozott.
 
A 32 esztendős színész szürreálisnak nevezte a kattintások megemelkedését, csupán mert kirakott egy képet a lányáról – aki egyébként háttal látszik a fotón.
 
Rupert Grint azt is bevallotta, hogy bármikor találkozik Daniel Radcliffe-el vagy Emma Watsonnal, akik Harry Potter-beli barátai voltak, a hírnévről sohasem beszélnek.
 
A színész hozzátette: mindig hálás lesz a Potter-sorozatért, a közös fotókat sem utasítja el a rajongókkal – de sokszor hiányzik neki a névtelenség. Valójában örült, hogy a koronavírus-helyzet miatt maszkot hordhatott – vallotta be Ruper Grint.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.