2020. 07. 15. - 08:50

Vízbe fulladt a Glee sztárja, Naya Rivera

Vízbe fulladt a Glee sztárja, Naya Rivera

Tragikus bizonyult július második hete: a napokban két hollywoodi híresség is életét vesztette. Naya Rivera, a Glee sztárja Kaliforniában egy tóba fulladt.

Megdöbbentő hírek érkeztek az utóbbi napokban a sztárvilágból: Kelly Preston színésznő július 12-én hunyt el rákbetegségben. Mostanra pedig megerősítették Naya Rivera, a Glee-ből ismert, csinos színésznő halálát is.Naya Rivera a kisfiával
 
A híresség holttestét napokig keresték a kaliforniai Piru-tó környékén, miután egy csónakban megtalálták a gyermekét.
 
A 4 esztendős kisfiú, Josey egyedül volt, ami alapján már lehetett gyanakodni a tragikus körülményekre, ám sokan még bíztak abban, hogy Naya Rivera élve kerül elő.
 
A Ventura megyei orvosszakértői hivatal azonban mára közleményben erősítette meg: valóban Naya Rivera holttestét találták meg a Piru tóban.
 
Halálának oka egyértelműen fulladás, míg a holttest állapota egyezik azzal az idővel, amikor a színésznő a vízbe merülhetett.
 
A szakértők szerint nincs ok azt feltételezni, hogy Naya halálában alkohol vagy drogfogyasztás is szerepet játszott volna.
 
A vélemények alapján a színésznő utolsó energiáit arra használta, hogy a fiát mentse, akit sikerült a csónakba helyezni.
 
Feltételezik, hogy a csónak sodródni kezdett, nem volt sehová biztosítva kötéllel vagy horgonnyal. Ám hogy pontosan mi történhetett, azt egyelőre homály fedi.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.