2022. 08. 23. - 12:04

Mesterséges intelligencia készít videókat öseinkről

Mesterséges intelligencia készít videókat öseinkről
A MyHeritage genealógiai platform egy új mesterséges intelligencia eszközt mutatott be LiveStory néven.
A LiveStory eszköz egy mélytanulási modell, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy őseik fotóiból valósághű animált videókat készítsenek.
 
 
A felhasználók portréfotókat tölthetnek fel őseikről, hogy élettörténeti videót készítsenek, amelyben őseik elmesélik életük történetét. A felhasználó meglévő adatainak felhasználásával teljes értékű dokumentumfilm-stílusú videó jön létre.
 
A mesterséges intelligencia alapú funkció a családi portrékat használja fel
 
A LiveStory eszköz egy csodálatos módja annak, hogy többet tudjunk meg őseinkről. Egyszerűen csak feltölt egy fényképet az egyik felmenőjéről, a MyHeritage pedig elvégzi a többit. Néhány perc alatt egy gyönyörű, teljes értékű videót készíthet, amely elmeséli őse élete történetét. Nagyon  részletességgel készülnek a videók. Ezek nem egyszerű diavetítések, hanem valódi dokumentumfilmek hangalámondással.
 
 
A MyHeritage LiveStory mesterséges intelligenciával felruházott új funkciója nagyszerű módja annak, hogy a családok "kapcsolatba" kerüljenek az őseikkel. 
 
 
 
H.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.