2011. 07. 25. - 11:51

Idén is megválasztották a Hajdúság Szépét Hajdúszoboszlón

Idén is megválasztották a Hajdúság Szépét Hajdúszoboszlón
2011. július 23-án tartotta a Hungaropsa Hajdúszoboszlói Zrt. a Hajdúság Szépe Választás 2011 elnevezésű szépségversenyét, amelyre idén is szebbnél szebb lányok jelentkeztek.
Szombat délután vette kezedét a Hajdúság Szépe Választás a hajdúszoboszlói strand nagyszínpadán, ahol 15 csinos hölgy versengett a koronáért és az értékes nyereményekért. A versenyzők koktélruhában és fürdőruhában is megmutatták csodaszép alakjukat.

 Tóth Daniella

Az MCOnet különdíjas 6. sorszámú  16 éves Tóth Daniella Hajdúszoboszlón él


Az esti Sztárparádé előtt megválasztották a szépségkirálynőt és két udvarhölgyét, valamint a közönségszavazás nyertesét. A 2. udvarhölgy Bendly Barbara lett Debrecenből, az 1. udvarhölgy a hajdúhadházi Szilágyi Gabriella, a királynő pedig Simon Szimonetta lett, aki Dúnaújvárosból érkezett a versenyre.


Szilágyi Gabriella

A 8. sorszámú hajdúhadházi Szilágyi Gabriellát is díjazta az MCOnet International


A résztvevők és a nyertesek számos csodálatos felajánlást, díjat kaptak.Az MCOnet International három lányt is kiválasztott különdíjasául: a 6. sorszámú helyi Tóth Daniellát, a 8. sorszámú Szilágyi Gabriellát Hajdúhadházáról, aki az 1.udvarhölgy lett, valamint a 11. sorszámú debreceni Megyeri Csillát, akiknek egy-egy nagy értékű, névre szóló, országos média komunikációs menedzselést ajánlott fel.


 Megyeri Csilla

A 11. sorszámú debreceni Megyeri Csilla 24 éves, ő is megkapta az MCOnet különdíját


Az eredményhirdetés után kezdetét vette a Megasztár és X-Faktor őrület a strand nagyszínpadán.  A nagyszabású rendezvény végül egy csodaszép tűzijátékkal zárult.


MCOnet-Kovács Tünde


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.