2011. 07. 25. - 13:51

Interjú a Hajdúság Szépe 2011 verseny rendezőjével, Katona Erzsébettel

Interjú a Hajdúság Szépe 2011 verseny rendezőjével, Katona Erzsébettel
A július 23-án megrendezett Hajdúság Szépe 2011 versennyel kapcsolatban kérdeztük Katona Erzsébet rendezőt, aki már kb. 30 hasonló versenyben közreműködött ( Miss Word, Miss Universe, Miss Alpok Adria, Nyírségi Ősz Szépe , stb...).


- Ki volt a zsűri tagja ezen a 2011-es Hajdúság Szépe versenyen?

- Természetesen zsűritag volt Györgyi Renáta,a 2010-es Hajdúság Szépe győztese, Kiss Henriett, az M3 Outlet marketing igazgatója,  Szilágyi Nagy Róbert, mesterfodrász a Hairplay szalon képviseletében, Halász Kriszta mesterkozmetikus, a Francia Kozmetika & shop tulajdonosa és az Animi Beauty System lélekkozmetika megalkotója. A pontozóasztalnál ült továbbá Gurbán György: Hajdúszoboszlói Városi Televízió főszerkesztője, Márton Attila Országgyűlési Képviselő, Czeglédi Gyula a  Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója, Kocsis Róbert a Hajdú-Bihar megyei Önkormányzat alelnöke, Szabó Zoltán az MCOnet ügyvezető igazgatója és Kállai Zsuzsa: Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. marketing menedzsere. Nem cseréltem volna egyébként egy zsűri taggal sem, nagyon nehéz tökéletes „ítéletet” hozni, ilyen rövid ismeretség után.A zsűrinek igen nehéz dolga volt ezúttal is, hiszen a lányok gyönyörűek voltak a koktélruhákban, majd a fürdőruhákban is.

Hajdúság Szépe

Hajdúság Szépe versenyzők fürdőruhában- Milyen díjakért versengtek a szebbnél szebb lányok?
- Minden versenyző kapott a  Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt-től egy-egy szál virágot, valamint egy 2 fő részére szóló VIP belépőt, mely érvényes az Aqua-palace-ba, a strandra és az Aquaparkba, de egy-egy Puma és Benetton ajándékcsomagot is kapott mindenki. A közönségdíjas egy 50.000 ft értékű Hungarospa ajándék utalvánnyal lett gazdagabb. Nagyon sok egyéb felajánlás érkezett, így a szerencsés lányok kaphattak például hosszú hétvégés kikapcsolódást, portréfilm készítést, kozmetikai csomagot, sétarepülést, portfólió készítést, vagy éppen media komunikációs menedzselést.

Katona Erzsébet

A Hajdúság Szépe 2011 verseny rendezője Katona Erzsébet beszélget a 12.számú versenyzővel


- Az első három helyezett ezen felül mit kapott a kitüntető Hajdúság Szépe és udvarhölgye cím mellé?
- a 2011-es Hajdúság Szépe a 15. sorszámú Simon Szimonetta lett, aki 1 ponttal előzte meg első udvarhölgyét. A hölgy díja egy 150.000 Ft értékű Hungarospa ajándékutalvány, valamint Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának :40.000 Ft értékű ékszeróra ajándéka. A 2. helyezett, 8. sorszámú Szilágyi Gabriella díja egy 100.000 Ft értékű Hungarospa ajándékutalvány volt, a 3. helyezett Bendly Barbara lett 3.sorszámmal, ő egy 50.000 Ft értékű Hungarospa ajándékutalványt kapott.

hajdúság Szépe

Az első három helyezett: Bendly Barbara, Simon Szimonetta, Szilágyi Gabriella- Hogyan értékelné így utólag az idei versenyt?
- Egy látványos, jól megkoreografált show-t láthatott mindenki, aki ellátogatott a hajdúszoboszlói strandra szombaton. A közönség együtt izgulhatott a versenyzőkkel, akiket a háttérben profi szakemberek karoltak fel. Egy kis divatirányzatot is elleshettünk, hiszen a versenyzők megjelenéséhez a ruházatot kiváló márkák biztosították.Egy kiváló tánc csapatot is fogadhadtunk a színpadon,  a Bocskai Dance Bandet Pillangó névre hallgató koreográfiájukkal. A csapat művészeti vezetője Kótiné Krisztina, koreográfusa pedig Kóti Gréta volt. Az eredményhirdetés után Hungarospa Sztárparádé következett Kállay-Saunders Andrással, Tolvai Renátával, Kökény
Attilával, Wolf Katival, Vastag Csabával,Takács Nikolas-szal és Janicsák Vecával, az estet tűzijáték zárta.


MCOnet-Kovács Tünde

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.