2021. 12. 16. - 09:51

Az egyik legfontosabb kiegészítő a férfi parfüm

Az egyik legfontosabb kiegészítő a férfi parfüm

Ha valaki szeret öltözködni, az átgondoltan teszi mindezt. Megvannak a kedvenc alapdarabjai, az extra kiegészítői, a tökéletes cipői. De mi a helyzet a férfi parfümökkel? Bizony, ezek is egy megjelenés alkotóelemei, így nem szabad kihagyni őket a felsorolásból.

 
Mit hívunk kiegészítőnek?
 
A kiegészítők világa nagyon széles a divaton belül. Ott vannak a férfiak esetében az ékszerek és az órák, amelyek olykor annyira értékesek, hogy önmagukban is ékszernek számítanak. Aztán ott vannak a kalapok és sapkák, amelyek egy téli megjelenés esetén stílust adnak az egész szettünknek.
 
Ide tartoznak a sálak és a kesztyűk, a nadrágtartók és a mandzsettagombok, a napszemüvegek, de új világunkban bizony a kiegészítők közé sorolja a divat a mintás maszkokat is, amelyekkel a koronavírus-járvány ellen védekezhetünk a magunk módján. Szóval a kiegészítők tárháza széles, ám hozzá kell tennünk, hogy ide kellene tartoznia a férfi parfümök kínálatának is. Hogy miért?
 
Mert a tökéletes megjelenéshez bizony az is hozzátartozik, hogy az elegáns és stílusos ruhák mellett egy férfi ne valami olcsó pacsulival legyen bekenve. Egy ilyen hiba végzetes is lehet, mert a kellemetlen testszag lerombolhatja az egész összképet, amit az okos ruhaválasztással felépített valaki. Szóval igen, merjük kimondani: a férfi parfümök igenis a divatvilág kiegészítői közé tartoznak, nem véletlenül foglalkoznak ezzel a területtel a világhírű divatbrandek olyan régen.
 
Hogyan válasszak parfümöt?
 
Ami a parfümök kiválasztását illeti, csak egy alaptényt szeretnénk rögzíteni: mindig eredeti illatot vásároljon az, aki jól szeretne dönteni. A másolatok minősége gyenge, erejük hamar elillan, így lehet, hogy mire odaérünk a kívánt helyszínre, mondjuk egy randevúra, addigra már nem is érződnek. Bár a minőségi termékek drágábbak, ez igaz, de jóval kevesebb elég belőlük, így okos befektetésnek számít, ha valaki ilyen mellett dönt. Hogy maga az illat milyen legyen, abba már nem szólunk bele: mindenki válasszon olyat, ami illik a személyiségéhez és a stílusához.
 
J.M

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.