2020. 07. 27. - 12:18

Gwyneth Paltrow lányával mutatja be új kollekcióját

Gwyneth Paltrow lányával mutatja be új kollekcióját

Apple Martin lesz az egyik modell édesanyja új divatkollekciójának bemutatásán. Gwyneth Paltrow megjelentette új márkáját G. Label Core Collection néven.

A Goop márkanév már nem lehet ismeretlen számunkra, hiszen Gwyneth Paltrow több éve alapított ruhakollekcióját – ehhez csatlakozik most a G. Label Core Collection ruházati vonal, melynek bemutatását részben 16 éves lányára, Apple-re bízta.Gwyneth Paltrow és Apple Martin
 
Mi több, lányával kettesben álltak modellt a ruhákban, melyeket a szép színésznő „kényelmes, de menő és elegáns” darabbokként jellemez. Gwyneth Paltrow hozzátette: „Ez az, amit G. Label a legjobban csinál.”
 
A szóban forgó szoknyáról és farmerről, melyet lányával közösen mutatott be, a sztár elmondta: Mindkét retro stílust vintage-puha farmerből készítették, amely kissé nyúlik, de azért tökéletesen tart.
 
„A farmer inkább ’90-es évek, a szoknya egészen a ’70-es évek hangulata, mégis, megjelenésük teljesen időtálló. Magassarkú cipő, szandál, vagy akár mezítlábas stílus is megy hozzá, ahogyan azt a lányom is mutatja” – hangsúlyozta Paltrow.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.