2021. 08. 25. - 13:20

Hódítanak a dupla-tripla átkötős holmik

Hódítanak a dupla-tripla átkötős holmik

A nyár még nem ért véget, de a hűvösebb időszakokban jól jöhet egy átkötős, csinos alsó vagy felső. A hollywoodi sztárok stílusában, ott ugyanis most ez a legújabb divat.

Elsőre talán kissé bizarrnak hat egyik-másik darab – az azonban biztos, hogy a sztárvilág képviselői körében nagy divatja lett az utóbbi hetekben a dupla vagy tripla átkötős felsőknek, alsóknak, ruháknak. atkotos_ruha_3
 
Mivel a ruhadarabokon úgy festenek a plusz anyagok, mintha egy múmia lenne többszörösen körbekötve, némely modell kétségtelenül a halloweeni bolondozós napokra emlékeztethet bennünket.
 
Választék viszont van bőven, ha tehát valakit megfog ez a stílus, nyugodtan kiválaszthatja a neki megfelelőt – vagy akár a legkevésbé feltűnőt.
 
A modellek leginkább fehérben vagy fehér és egy másik szín keverésével érhetők el, s még a vörös szőnyegen is felbukkantak.
 
Az Öngyilkos Osztag bemutatóján például az egyik főhős, Margot Robbie viselt ilyen ruhát, aki a Chanel 2021/2022 kollekciójából szerezte be a mutatós darabot.
 
Dua LipaDua Lipa Instagram-oldalán tette közzé vadonatúj, különös holmiját – a jelek szerint ebben tett sétát albániai körútja során.
 
A különbség annyi, hogy Margot Robbie hosszú nadrággal, míg Dua Lipa aprócska miniruhában mutatta be ugyanezt a stílust.
 
Bella Hadid modell kissé visszafogottabban ugyanezt a trendet képviselte, amikor egy bárból átkötős felsőben posztolt képet.
 
Vagyis, aki szívesen kipróbálná, többféle változatban hordhatja a "múmia stílust". 
 
Egy biztos, furcsasága ellenére meglehetősen szexis és szellős is tud lenni, ami még a visszafogott melegben is jól jöhet.
 
Fotó: Instagram/Bella Hadid, Instagram/Dua Lipa, mytheresa.com
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.