2020. 06. 25. - 12:40

Kanye West bővíti divatcégét?

Kanye West bővíti divatcégét?

Yeezy néven már rendelkezik egy divatcéggel a népszerű rapper. Kanye West azonban megtoldaná a vállalatot szépségápolási termékekkel is.

Valami nagy újdonsággal készült a sikeres rapper. Kanye West cége, a Yeezy márka ugyanis védjegyért nyújtott be kérelmet szépség- és bőrápolási termékek széles választékának megjelentetéséhez, vagyis nyit ezen kategória felé – írta meg a TMZ.kanyewest_divat_1
 
A jelek szerint tehát Kanye West, aki énekesként és dalszövegíróként is népszerű, követni fogja neje, Kim Kardashian West példáját, aki méretes kozmetikai birodalmat épített.
 
Nem ez az első eset egyébként, hogy a rapper megpróbált olyan védjegyet szerezni, mely lefedi a kozmetikai termékeket is – hasonló járt a fejében már 2017-ben is, de a törekvés végül nem valósult meg.
 
Kanye West tisztában van azzal, hogy a koronavírus járvány miatt a divatipar is küzdelmes időszakot él át – ezért is szeretné színesíteni cége kínálatát.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.