2017. 06. 25. - 18:23

Kate Moss fotói újra hódítanak

Kate Moss fotói újra hódítanak

Nem újdonság, hogy a divatiparban felhasználnak régi képeket, melyek egykor hatalmas sikert arattak. Így van ez a népszerű modell esetében is. 

Néhány fotón nem fog az idő kereke, legalábbis a divat világában. Sok márka szívesen előveszi újra és újra az egykor nagy népszerűségnek örvendő kampányfotókat. Calvin Klein például többször élt már ezzel a módszerrel.
 
Calvin Klein kampányfotó
 
 Brooke Shields és Mark Wahlberg után most Kate Moss egykori fotói hódítják meg a világot. Amikor készültek a képek a szupermodell mindössze 19 éves volt és hatalmas botrányt kavart. Az Obsession parfümhöz készült kampányban Kate félmeztelenül pózol, arca pedig olyan, akár egy kislányé. Nem csoda, hogy 1993-ban nagy vihart kavart.
 
 
A képek egyébként a Virgin-szigeteken készültek és Kate akkori párja Mario Sorrenti volt a fotós. A szerelmesek saját látásmódjuk szerint készítették el a reklámot.Ezek az ikonikus fotók pedig a mai napig igen népszerűek. 
 
 
A márka hamarosan piacra dobja az Obsession egy új változatát és ennek kapcsán kérték be a videót és a fotókat az egykori kampányról. Vajon milyen lesz az új reklám?
 
 
N.O.
 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.