Divat - Szépség

Kate Moss fotói újra hódítanak

Kate Moss fotói újra hódítanak

Nem újdonság, hogy a divatiparban felhasználnak régi képeket, melyek egykor hatalmas sikert arattak. Így van ez a népszerű modell esetében is. 

Néhány fotón nem fog az idő kereke, legalábbis a divat világában. Sok márka szívesen előveszi újra és újra az egykor nagy népszerűségnek örvendő kampányfotókat. Calvin Klein például többször élt már ezzel a módszerrel.
 
Calvin Klein kampányfotó
 
 Brooke Shields és Mark Wahlberg után most Kate Moss egykori fotói hódítják meg a világot. Amikor készültek a képek a szupermodell mindössze 19 éves volt és hatalmas botrányt kavart. Az Obsession parfümhöz készült kampányban Kate félmeztelenül pózol, arca pedig olyan, akár egy kislányé. Nem csoda, hogy 1993-ban nagy vihart kavart.
 
 
A képek egyébként a Virgin-szigeteken készültek és Kate akkori párja Mario Sorrenti volt a fotós. A szerelmesek saját látásmódjuk szerint készítették el a reklámot.Ezek az ikonikus fotók pedig a mai napig igen népszerűek. 
 
 
A márka hamarosan piacra dobja az Obsession egy új változatát és ennek kapcsán kérték be a videót és a fotókat az egykori kampányról. Vajon milyen lesz az új reklám?
 
 
N.O.
 

 

A sikeres fogyás titka

A sikeres fogyás titka

Egy friss módszer kiderítette, hogy hogyan lehet könnyedén megszabadulni a plusz kilóktól. Ráadásul szenvedni sem kell érte!  
Rachel Bilson szingli lett

Rachel Bilson szingli lett

Mintegy 10 év után a színésznő és kedvese úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább életüket.
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Jake Gyllenhaal családra vágyik

Jake Gyllenhaal családra vágyik

Letelepedne a népszerű színész, s szeretne családot alapítani. Jake Gyllenhaal jelenleg egyedülálló, de alig várja, hogy rátaláljon arra a hölgyre, akivel minde...
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Mindenkit meglepett, hogy 2016-ban elváltak a csinos énekesnő és férje útjai. Gwen Stefani volt párja, Gavin Rossdale most beszélt arról, hogy számos terápián v...
Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató módra!

Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató mó...

A kelbimbó fogyasztása manapság népszerűbb, mint valaha – ezért a belőle készült ételeknek is nagy divatja van. Lássuk ezt az ínycsiklandó, sajtos-baconos válto...
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Ekkor a legjobb házasodni

Ekkor a legjobb házasodni

A tudósok számtalan kutatás elvégzése után megállapították, hogy melyik kor a legalkalmasabb az esküvőre a nőknél.   
< >