2020. 12. 10. - 10:05

Matthew Perry Jóbarátok-témájú ruhákat tervezett

Matthew Perry Jóbarátok-témájú ruhákat tervezett

Meglepő dolgot jelentett be a népszerű színész: ruhákat dobott piacra, amelyeket legsikeresebb sorozata, a Jóbarátok ihletett.

Aki szerette a közkedvelt szituációs komédiát, bizonyára ma is szívesen hordanak Jóbarátok-témájú holmikat.
 
Ha minden igaz, erre nagyobb lehetőség is lesz a jövőben – ezt ígéri legalábbis Matthew Perry, aki maga is hosszú éveken át szerepelt a sikeres sorozatban.Matthew Perry
 
A színész most ruhatervezésre adta a fejét, s mi más is állhatna az új ruha-kollekció középpontjában, mint a jóbarátok?
 
Perry a hírek szerint a koronavírus enyhítése érdekében jelentette meg a kollekciót.
 
Az 51 esztendős sztár – aki Chandler Binget alakította a sorozatban – az Instagramon közölte: limitált kiadású ruhákkal rukkol elő jótékonysági céllal.
 
Matthew, aki maga is Jóbarátok-témájú pólóban látható a fényképen, csupán két hétre bocsátotta a nagyérdemű rendelkezésére a sajátos kollekciót, melynek bevételéből az Egészségügyi Világszervezet (WHO) koronavírus elleni erőfeszítéseit támogatja.
 
A ruhakollekció híre egyébként nem sokkal azután érkezett, hogy a népszerű színészgárda bejelentette: 2021 márciusában a Jóbarátok újra egyesül egy hosszú ideje várt találkozó keretében.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.