2021. 01. 20. - 12:50

Maxi ruha, széles nadrágszár, fémes szín és flitterek 2021 trendjei között

Maxi ruha, széles nadrágszár, fémes szín és flitterek 2021 trendjei között

Megérkeztek a már inkább tavasszal és nyáron viselhető öltözetekre vonatkozó legújabb trendek: izgalmas részletek, hosszú ruhák és régről visszaköszönő stílus is divatos lesz 2021-ben.

Új év, új lehetőségek – és vadonatúj divattrendek. A világ sokat változott 2019 óta, ám ahogyan 2020-ban, úgy 2021-ben is bizakodnak a divattervezők: a körülmények ellenére mindannyian izgatottan várjuk az új ruhatrendeket, stílusokat.
 
Cikkünk első részében az első hármat mutattuk be. Lássuk a többit is!
 
A hosszú ruhák változatos színekben és mutatós kiegészítőkkel hódítanak majd
A hosszú ruhák változatos színekben és mutatós kiegészítőkkel hódítanak majd
 
1.Úszó maxi ruhák: minden szabadsághoz vagy napsütéses naphoz tökéletesen illik a laza anyagú ruha, amely a melegebb időben is hűvös, miközben egész nap csillog. Idén minden szín és minta divatos lesz ennél a ruhatípusnál, a jelek szerint azonban a piros és a rózsaszín a legmenőbbek – erről a Valentino, a Dior és Rick Owens kifutói is árulkodnak.
 
Hordjunk a maxi ruhához övet – mint azt Giambattista Valli modellje mutatja -, ha a laza viselet nem igazán a mi világunk.
 
Michael Kors hű maradt a természethez: olíva színű, pántos, laza fazonú ruhával rukkolt elő, amelyet egyszerű sötétszürke táskával párosított.
 
 
 
2.Széles nadrágszárak: a másik stílus, ami meleg időben is nagyszerűen beválik, a széles szárú nadrág – a tavaszi és nyári hónapokban természetesen könnyed anyagból. Nem mindenki kedveli a széles szárat, ám valljuk be, egy kissé magassarkú cipővel és egy megfelelő toppal igen ízléses összeállítást alkothatunk.
 
A Balenciaga is bemutatta ezt a széles szárú nadrág-trendet, kék farmerrel, nagy fülbevalókkal és napszemüveggel, ami határozottan retro hatást kelt. Tökéletes választás egy nyári napra.
 
A Chanel Barbie-rózsaszín felsővel és magas derekú nadrággal parádézott - s mivel egy Chanel-öltözék sem teljes megfelelő kiegészítővel, az összeállításhoz vékony láncövvel adtak extra csillogást.
 
3.Fémes színek és flitterek: a jelek szerint tavaszra ismét divatba jönnek az ezüstös, csillogó, pántos ruhák – a stílust gyakran képviseli a modell és valóságshow-sztár Kendall Jenner.
 
 
Ha azonban ezek nem tetszenek nekünk igazán, az olyan dizájnerek, mint a Saint Laurent, Louis Vuitton és a Gucci megmutatták: ragyogni nadrágon, blézeren és sportos felsőben is lehet. Utóbbi palettájáról nem maradhat ki az ikonikus zöld, némi piros és lila árnyalattal társulva. Ne csak arany és ezüst flitterekben gondolkodjunk tehát, idén bármilyen üde szín jöhet!
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.