2020. 10. 26. - 12:15

Megfizethető és mutatós márkát teremt Bruce Willis lánya

Megfizethető és mutatós márkát teremt Bruce Willis lánya

Tallulah Willis azt szeretné, ha divatmárkája mindenki számára elérhető és megfizethető lenne – emellett számos méretben kínálja a modelleket.

Divatmárkával rukkolt elő Bruce Willis Demi Moore-tól született legfiatalabb lánya, Tallulah. A 26 esztendős sztárcsemete maga is színésznőként dolgozik, de emellett igen kreatív.tallulah_willis_1
 
Tallulah Willis 2020 januárjában jelentette meg Wyllis néven saját divatmárkáját.
 
A ruhákat három dolog mentén hozták létre: a méreteket tekintve inkluzív, az árak tekintetében megfizethető, s a modelleket azzal az alapvető meggyőződéssel alkották meg, hogy a divat használható az érdekképviseletre.
 
Tallulah első teljes kollekciója 2020 júliusában látott napvilágot, s a méreteket valóban 3X-ig kínálta – de mint mondta, még ennél is változatosabbakat hoz majd létre a jövőben.
 
„Úgy gondolom, az egyetlen ok, amiért valaki nem visel valamit a ruháim közül, az, ha nem tetszik neki a stílusuk” – fogalmazott Tallulah Willis.
 
Hozzátette: a nyári kollekciója csupán egy „étvágygerjesztő”, ennél sokkal többféle dolog van még az étlapon, s aki kipróbálja, mélyebbre áshatja magát a kínálatban.
 
A Willis-lány egyébként a Loveland Foundation-nel működött együtt kollekciója kibocsátásakor, amelyet Rachel Cargle aktivista alapított – a szakember terápiát és mentálhigiénés támogatást nyújt a színes közösségek számára. A bevétel 10 százalékát Tallulah Willis neki ajánlotta fel.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.