2017. 12. 31. - 09:51

Mesébe illő a Gucci új kampánya

Mesébe illő a Gucci új kampánya
Hihetetlen, hogy a divatvilág évről évre ennyi képes megújulni. Ezúttal a neves márka, a Gucci rukkolt elő valami teljesen új ötlettel. Nézd csak!

 

Gucci
A Gucci minden évben hoz valami meglepetést a divat szerelmeseinek. A cég kreatív igazgatója, Alessando Michele tudja hogyan kell valamilyen új dologgal elő rukkolni. Ezúttal a luxusmárka kissé művésziesre vette a figurát és mennyire jól tette. A jövő évi tavaszi kampány ugyanis olyan digitális technikával készült, amely visszarepíti az embert a régi idők korába. A fotók által megcsodálhatjuk, hogy az egykori korok festményeit, bár teljesen más módon. 
Gucci
Az új stílust pedig nem másnak, mint a spanyol illusztrátornak, Ignasi Monrealnak köszönheti a márka. A végeredményt nehéz szavakba önteni annyira varázslatos lett. A fotók egytől egyig olyanok, mint egy művészi alkotás. 
 
Gucci
 
A képeken pedig leginkább a tenger, a föld és a levegő kap nagy szerepet, de persze a misztikus lények is megjelennek rajtuk.
Neked, hogy tetszik?
Gucci
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.