2020. 08. 05. - 11:00

Sarong: bikinivel és ruhaként is kitűnő nyári darab!

Sarong: bikinivel és ruhaként is kitűnő nyári darab!

A strandöltözetet könnyedén kiegészíthetjük a rendkívül egyszerű, könnyen magunkkal vihető és mutatós saronggal. Íme néhány ötlet a viseléséhez!

Otthon töltjük időnket a nagy melegben, vagy vízparton hűsölünk? Mindkét esetben kitűnő kiegészítője lehet fürdőruhánknak egy szép sarong.sarong_1
 
A leginkább kendőként leírható ruhadarab kellően hosszú ahhoz, hogy remekül lehessen kombinálni bikinivel, de akár szoknyaként vagy ruhaként is magunkra tekerhessük, köthessük.
 
Ráadásul szuper színekben, mintákkal kapható, bármilyen árnyalatú fürdőruhával párosítható.
 
Természetesen egy színben is beszerezhetjük, ha ilyenre van igényünk.
 
Olyan, akár egy „titkos fegyver”.
 
Strandon, de akár otthon is kényelmesen derékra köthető, így ha esetleges plusz kilóinkat elrejtenénk, még arra is tökéletes.
 
sarong_2Nagyon változatos darab. Övként is viselhetjük, túlméretezett csomóval a megkötés helyén.
 
Strandtól az ebédlőasztalig bárhol jól hordható, különösen, ha szoknyaként kötjük magunkra a sarongot és elég ügyesek vagyunk, fel sem tűnik, hogy nem valódi szoknya van rajtunk.
 
Alkalmazhatjuk hűvösebb estéken a vállat és a karokat takaró kendőként. Teljes ruhaként ugyancsak magunkra csavarhatjuk, s elegánsan rögzíthetjük egy övvel.
 
A legjobb, hogy ma már egymáshoz illő bikinifelsőt és sarongot is hordhatunk, mivel készülnek azonos színben és mintával. Tökéletes outfit egy nyári buliba is!
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.