2021. 05. 18. - 09:00

Tojásforma a legújabb divat-őrület

Tojásforma a legújabb divat-őrület

Lehetséges, hogy ez is egy kiszámíthatatlan fordulatokkal teli esztendő eredménye, de a divattervezők ruhadarabjain egyre-másra jelenik meg a tojásminta- és forma.

Szívesen viselnénk pólónkon tojásmintát? Vagy tennénk a hajunkba tükörtojás formájú csatot? Erre immár van lehetőségünk, 2021 tavaszának egyik meghatározó mintája és formája lett ugyanis a divatbemutatók tanúsága szerint a tojás. tojas_minta_1
 
A tervezők Edie Parkertől a Bottega Veneta-ig tojás alakú ruhadarabokat és kiegészítőket kínálnak, vagy ezen élelmiszer ihlette színekben készülnek a modelljeik. A tojássárgája-árnyalatú lábbelik is közéjük sorolhatók.
 
A 2021-es esztendőben, amikor – mondjuk így – sokan álltak át a bárokról az otthoni ételkészítésre és italfogyasztásra, vicces, bár valahol érthető ötlet, hogy a szükséges napi fehérje a ruhákon is megjelenjen.
 
Susan Alexandra például nagy, sárgás, gyöngyházas tojásmintával borított táskát tervezett.
 
Olyan, amilyet csak egy gőzölgő, forró, bodegában vásárolt szendvicsében látunk – ugyanez a megjelenés hajcsat formában is elérhető.
 
tojas_minta_2A Loewe 2021-es kollekciójában a dizájner Jonathan Anderson tervező terjedelmes ruhadarabjaival találkozhatunk, melyeket alighanem a főtt tojás ihletett.
 
De érdemes bepillantani a leghíresebbek, így a Prada modelljeibe is: a 2021-es tavaszi kabátok színét leginkább egy jól megfőtt tojás sárgájával lehet azonosítani.
 
Vagy nézzünk körül a Louis Vuitton kollekciójában: kabátok, dzsekik egyaránt megtalálhatók benne, amelyek egy tányéron szétterülő tojásra emlékeztetnek.
 
Nem mindennapi azonban a tökéletes tojás alakú LV-táska sem, a megszokott nyomott betűmintával.
 
Válogatni tehát lehet bőven!
 
Fotó: Instagram/Susan Alexandra - Shopbop.com - Loewe
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.