2022. 08. 26. - 09:26

Tökéletes társ a vásárlásban - Így segít az MI

Tökéletes társ a vásárlásban - Így segít az MI
Mivel a vásárlók továbbra is a legújabb trendek és a legjobb ajánlatok után kutatnak, a kiskereskedők keresik a módját annak, hogy javítsák a termékek láthatóságát és kínálatuk relevanciáját.
Ennek egyik módja a vizuális mesterséges intelligencia alkalmazása, amely képes elemezni a divatcikkeket a képeken és megtalálni a leghasonlóbb termékeket.
 
 
Ez a technológia segíthet a vásárlóknak felfedezni, hogy mi tetszik nekik igazán és olyan hasonló termékeket mutathat nekik, amelyeket egyébként talán nem találtak volna meg.
 
Már egy kép alapján segít megtalálni a tökéletes ruhadarabot az MI
 
A vizuális keresés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan ajánlásokat kapjanak arra vonatkozóan, hogy mit vásároljanak, egyszerűen egy ruhadarab képének megmutatásával.
 
MI-alapú gépi tanulási algoritmusaink a kép kontextusa alapján keresnek, így a felhasználók megtalálhatják a stílusuknak megfelelő ruhákat, kiegészítőket.
 
 
A Pixyle egy vizuális MI-vállalat, amely ezt a technológiát arra használja, hogy a kiskereskedők hatékonyabban kezelhessék a termékadataikat.
 
A Pixyle technológiája képes automatikusan megjelölni a termékeket olyan információkkal, mint a kategória, a márka és az ár. Ez nemcsak a kiskereskedők számára teszi könnyebbé a konkrét termékek megtalálását, hanem a vásárlóknak is segít a böngészésben és az új termékek felfedezésében.
 
A fejlett vizuális mesterséges intelligencia erejének a divatban való hasznosításával a Pixyle segít a kiskereskedőknek abban, hogy a korábbinál előrébb járjanak, és jobb vásárlási élményt nyújtsanak vásárlóiknak.
 
 
 
H.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.