2016. 07. 22. - 12:14

A Huawei Dubajt támogatja fejlesztéseivel

A Huawei Dubajt támogatja fejlesztéseivel

Együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá a kínai Huawei óriáscég és a Dubai South Üzleti Park és Szabad Kereskedelmi Zóna, melynek értelmében a Huawei "jövő város" fejlesztésekkel és szolgáltatásokkal látja el azt.

 

 

A Huawei egy e-mail nyilatkozatban azt mondta, a Dubai South Üzleti Park és Szabad Kereskedelmi Zóna 11 épületet tartalmaz, üzleti helységeket kínálva a különböző ágazatok támogatására, mint például a légi közlekedés, logisztika, általános kereskedelem, pénzügy, üzleti tanácsadás, továbbképzések, kiskereskedelem, fitness. A Huawei továbbá stratégia tanácsokkal fogja ellátni az érintett feleket, hogy támogassák a Dubai South "okos kezdeményezéseit".

 

A Huawei Dubajt támogatja fejlesztéseivel


A Huawei ezen kívül megosztja majd globális szakértelmét továbbképzéseken és tréningeken keresztül, továbbá vezetett látogatásokat szervez a már meglévő Huawei Okos Város megoldások kivitelezésének megtekintésére.

A Dubai South, melynek eredeti neve Dubai World Central volt, 145 millió négyzetméteren fekszik Dubai dél-nyugati részén, körülölelve a Al Maktoum Nemzetközi Repülőteret, amely a világ legnagyobb repülőtere lesz, 160 millió utas befogadására lesz képes 2025 után.

Chinadaily/MCOnet

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.