2015. 11. 25. - 19:39

Már virtuálisan, a világ bármely pontjáról is bejárható a Burj Al Arab szálloda

Már virtuálisan, a világ bármely pontjáról is bejárható a Burj Al Arab szálloda

A Jumeirah Group és a Google együttműködésének keretében indult el az úgynevezett Jumeirah Inside virtuális platform, ami lehetővé teszi bárki számára, hogy saját otthonából járja be a híres dubaji luxusszállodát, a Burj Al Arab-ot.

Nagyon érdekes, izgalmas és persze látványos a Jumeirah Inside nevet viselő platform, aminek hála a digitális technika útján körbejárhatjuk a Dubai egyik jelképének számító Burj Al Arab luxushotelt. Ezt 360 fokos videók, 3D hangzás, virtuális interakciók, illetve tippekkel ellátott hotspot pontok teszik élvezetessé, sőt, még arra is lehetőség van, hogy a sajátságos túra során szobát foglaljunk. Szinte alig van olyan pontja az épületnek, melyet ne lehetne e módon megtekinteni, így a világ bármely pontjáról egy számítógép és internetkapcsolat által közelebbről is megismerhető az impozáns előcsarnok, a királyi lakosztály, a gyógyfürdők és éttermek részlege, sőt, még a helikopter-leszállóhely is.

A Burj Al Arab luxusszálloda már virtuálisan is bejárható

A platform asztali gépekről, táblagépekről és okostelefonokról is működtethető, ráadásul öt különböző nyelven. A 321 méter magas, hétcsillagos, vitorlás hajót formázó szállodában lévő királyi lakosztályban egyébként 15.000 dollárba, azaz közel 4,5 millió forintba kerül egyetlen éjszaka, de a legolcsóbb szoba ára is meghaladja az 1.000 dollárt, vagyis a 290.000 forintot.

A virtuális túrát ide kattintva lehet megkezdeni.

Fotó: jumeirah.com

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.