2019. 12. 13. - 10:51

A sztárok is szenvednek a műfogsorral!

A sztárok is szenvednek a műfogsorral!
A szép, egészséges mosoly életerőt, egy sikeres életet tükröz a külvilág számára.
Az egészséges fogsor nem csak szépsége miatt tesz bennünket átlagon felülivé, hanem biztosítja mindazt a komfortérzetet, amely elengedhetetlen a minőségi életvitelhez.
 
Kérem, nézze meg egy pillanatra a két képet!
 
Előtte-utána fotó
 

Melyik személlyel lehet kellemesebb egy beszélgetés?

Melyik személyt hívnák be hamarabb egy állásinterjúra?

Melyik személy nevethet, étkezhet önfeledtebben?

Melyik személynek adhat a párja szívesebben egy puszit?


Ugye Ön is egyet ért azzal, hogy a mosoly gyönyörű, ha egészséges és stabil fogazattal társul. Megszépít bennünket, embereket. És ha most azt mondom Önnek, hogy a fenti két képen ugyanaz a személy szerepel?

A fogászatban ez a csodálatos! Szinte „romokból” lehet „palotát” építeni. 

Természetesen megfelelő orvosszakmai és technikai tudással.

A sztároknak és nekünk, hétköznapi embereknek sokszor ugyanazokkal a problémákkal kell megküzdenünk.

 

Gondolta volna? George Clooneynak és Michael Douglasnek is hasonló gondjai voltak!


Vajon a hölgyszíveket megdobogtató Golden Globe-díjas George Clooney meddig lett volna sikeres, ha nem pótoltatja tönkrement fogazatát? Clooney csak nehezen barátkozott meg a protézissel, bántotta, hogy negyvenes éveiben műfogsort kell viselnie.


És Michael Douglas? A 74 éves színésznek bizony műfogsora van, s a protkórögzítő kencéket szégyelli neje elől, ezért is vált híressé mondata a hosszú házasság titkáról: „A külön fürdőszoba a titok”, vallotta be.  

De az „Elfújta a szél” sztárja is műfogsort viselt már a forgatások alatt! Clark Gable is hamar elvesztette a fogait. 32 éves volt, mikor egy fertőzés miatt kihullottak, attól kezdve pedig műfogsort használt. (Forrás: Bors Extra Magazin print_2019_07. szám)


A stabilitás rendkívül fontos!

 

A műfogsorviselőknek dönteniük kell valamiféle stabilizálási módszer mellett, ha azt akarják, hogy ne essen ki folyton a protézis.


Nagyon ritka az, hogy a műfogsor tökéletesen tapad az íny felszínére. Ennek oka, hogy szervezetünk folyamatos változáson megy keresztül. A csontozat és a szövetek is. Ezt sokan tapasztalhatják ínysorvadás vagy az állcsont leépülésekor. Így egy idő után a kezdetben kiválóan tapadó fogsor is sokat veszíthet stabilitásából, ezért ragasztani kell. De ennél van sokkal jobb és tartósabb megoldás!


A műfogsort is lehet tökéletesen stabilizálni!


A protézisrögzítés, azaz a kivehető műfogsorok stabilizálása az erre a célra kifejlesztett implantátumok beültetésén alapszik, ezeket egyszerű helyi érzéstelenítés mellett helyezik az ínyen keresztül az állcsontba. Az apró implantátumok íny fölé kiemelkedő gömbfejű végére pattintható rá a műfogsor, amelybe beépítenek egy speciális gumigyűrűs patentházat, mely rácsúszik az implantátum gömbfejére. Ez a rendszer biztosítja a műfogsor stabilitását. Rögzíthető ilyen módon csak az alsó-, csak a felső- vagy akár mindkét fogsor is. A műfogsort csupán tisztításhoz kell kivenni, egyébként éjszaka is a szájban marad. A protézisrögzítés után a műfogsor stabil és kényelmes lesz. Magabiztosságot kölcsönöz az étkezés, a beszéd során és ehhez műfogsorragasztókra sincs többé szükség.

 

Protézisrögzítés szemléltető kép

 

 

 

                        Ha további részleteket szeretne tudni az eljárásról,

             akkor KATTINTSON erre a linkre: http://konzultacio.fixfogsorinfo.hu/

 

 

 

 

 

Mi lesz az eredmény? Nézze meg Knapovics Gyulával készült riportot!

 

„Én úgy gondoltam, hogy a problémámmal kapcsolatban nem a bátyámat vagy a szomszédot kérdezem meg, hanem szakembert. Ő ért hozzá. Katasztrófálisan néznek ki az egyfogas emberek és én ezt nem akartam. Boldog vagyok, mert csodásan tudok enni.”

 

A protézisrögzítési eljárás olyannyira népszerű és eredményes, hogy 2018-2019-ben számos rangos elismerést is kapott.

Az eljárás elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat; a Magyar Tudományos Akadémia nevével fémjelzett Dél-Alföldi Innovációs Díj II. helyezését és immár a Magyar Brands Nagydíjat is.

       emin_logo_hu      MB_tobbszoros_logo_2x_18_19      del-alfoldi-innovacios-dij-II-dij-500

 

A rögzítési eljárást már közel 4000-en végeztették el.

A műfogsorrögzítési eljárásról további információkat olvashat ezen az oldalon:
http://konzultacio.fixfogsorinfo.hu/

 

A témában korábbi cikkünket elérheti, ha erre a linkre kattint:

https://www.nice.hu/egeszseg-hirek/mi-koze-a-titannak-az-egeszseges-boldog-elethez-valoszinu-hogy-on-is-erintett


Információ és Időpont kérésért kérjük, hívja ezt a számot:

06-1-9000-695

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.