2023. 02. 28. - 10:40

Bemutatkozik a Carina sebészeti robotplatform

Bemutatkozik a Carina sebészeti robotplatform

Több szakterületre kiterjedő robotizált sebészeti (RAS) technológiát fejleszt egy sanghaji cég – a Ronovo most elérkezettnek látja az időt Carina robotplatformja bemutatásához.

Új finanszírozási kört zárt le a Ronovo Surgical, egy sanghaji székhelyű vállalat, amely széles körű, több szakterületre kiterjedő robotizált sebészeti (RAS) technológiát fejleszt.
 
Úgy döntöttek, ideje bemutatni Carina robotplatformjukat. Utóbbi egy moduláris rendszer, amely szabadalmaztatott technológiára épül és konfigurálható robottámogatást tesz lehetővé több szakterületen végzett laparoszkópos műtétekhez.
 
A Ronovo megoldásaiból számos kis és nagy cég - melyek intuitív megoldást szeretnének alkalmazni a lágyrész robotsebészet területén – profitálhat. 
 
Bemutatkozik a Carina sebészeti robotplatform - Fotó: ronovosurgical.com
Bemutatkozik a Carina sebészeti robotplatform - Fotó: ronovosurgical.com
 
A vállalat szerint a legutóbbi finanszírozási kör felgyorsítja a Carina multidiszciplináris klinikai vizsgálatát. Számítanak arra is, hogy a támogatások megerősítik a kutatás-fejlesztést és a klinikai alkalmazások fejlesztését, valamint a tehetségbázis kialakítását.
 
A Ronovo neves kínai laparoszkópos sebészekkel együttműködve fejlesztette ki a Carinát. Számos fájdalompontot kezel a minimálisan invazív műtétek során és rugalmasságot biztosít a sebészek számára a legjobb műszerek és a legideálisabb anatómiai hozzáférés kiválasztásához.
 
A szakemberek előzetes laparoszkópos képzésen vehetnek részt és javíthatják sebészeti teljesítményüket a segítségével - mondta a vállalat.
 
A Carina minimálisra csökkenti a berendezések számát, de maximalizálja a műtőtér kihasználtságát. A sebészeti csapatok három vagy négy modulból álló konfiguráció között dönthetnek. A sebészek teljes műszerkészlettel is rendelkeznek, ezek közül választhatnak a Carina alkalmazásával.
 
Fotó: ronovosurgical.com
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.