2023. 01. 03. - 10:00

Ér-eljárások - Gőzerővel a robotikai fejlesztésekre koncentrál a Siemens

Ér-eljárások - Gőzerővel a robotikai fejlesztésekre koncentrál a Siemens

Egységesíti vállalatait a Siemens Healthineers, melynek vállalata fejleszti a CorPath robottal támogatott eszközt, koszorúér- és perifériás érrendszeri eljárásokhoz. Célja, hogy gőzerővel összpontosíthassanak az úttörő jellegű áttörésekre.

Névváltoztatást jelentett be a Siemens Healthineers: Corindus vállalatát Siemens Healthineers Endovascular Robotics névre keresztelte át.
 
A cég 2019-ben 1,1 milliárd dollárért megvásárolta a Corindust. Utóbbi fejleszti a CorPath robottal támogatott eszközt, koszorúér- és perifériás érrendszeri eljárások végzéséhez.
 
A Siemens szerint a márkaegyesítés a „végső lépés” a 2019-ben kezdődött vállalati integrációs folyamatban.
 
Az üzlet célja a robotikával történő beavatkozások előmozdítása - meg szeretnék változtatni az ellátást az innovációk révén. Az újítások továbbfejlesztik az orvosi technikákat és pontosítják az intervenciós eljárásokat – mondta a Siemens.
 
Gőzerővel a robotikai fejlesztésekre koncentrál a Siemens - Fotó: siemens-healthineers.com
Gőzerővel a robotikai fejlesztésekre koncentrál a Siemens - Fotó: siemens-healthineers.com
 
A vállalat közölte: mostantól hozzáférést biztosít az Endovascular Robotics üzletágának az egész vállalatra kiterjedő erőforrásaihoz. Ez lehetővé teszi számára, hogy képvezérelt robotikai megoldások fejlesztésével kapcsolatos elképzelését folytassa.
 
Természetesen továbbra is kínál CorPath GRX rendszert az endovaszkuláris eljárások támogatására.
 
Valamennyi Corindus csatorna, beleértve a webhelyet és a közösségi média profilokat, hivatalosan is bezárt 2022. december 16-án.
 
A Siemens azt tervezi, hogy a Corindus weboldalán korábban megosztott összes anyagot önmagában is elérhetővé teszi. A márkaváltás általános átállása továbbra is folyamatban van.
 
„Márkafejlődésünk befejezése az utolsó lépést jelenti az egységes vállalattá válás felé, s továbbra is az úttörő áttörésekre összpontosítunk mindenhol, mindenki számára – fogalmazott Wayne Markowitz, a Siemens Healthineers világszintű alelnöke és az Endovascular Robotics vezetője.
 
Hozzátette: kiemelt terméküket, a CorPath GRX rendszert az endovaszkuláris beavatkozások támogatására tervezték. Alig várják, hogy immár Siemens Healthineers Endovascular Robotics néven együtt dolgozhassanak ügyfeleikkel, miközben igyekeznek minél több beteget bevonni a fejlett ellátásba.
 
Fotó: siemens-healthineers.com
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.